LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK

ÁLTALÁNOS SZERZőDÉSI FELTÉTELEK

Kérjük, figyelmesen olvasd el a következőket. A „barneysfarm.com” weboldal használatával, s az azon található termékek vásárlásával beleegyezel, hogy elfogadod a következő általános szerződési feltételeket.

ÁLTALÁNOS RÉSZ

Elismeri, és garantálod, hogy a Barneys Farm weboldalán található szolgáltatások használatával elérted a 18 éves életkort. A Barneys Farm bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja vagy megszüntetheti a BarneysFarm.com bármelyik részét. A vásárlással elismered, hogy az összes adat helyes, melyeket a Barneys Farmnak a termékek vagy szolgáltatások vásárlásának céljából megadtál, hogy az általad használt hitelkártya vagy betéti kártya a tiéd, és hogy elegendő összeg áll rendelkezésre a megrendelt termékek vagy szolgáltatások árának fedezésére. Az internet természetéből adódóan előfordulhat, hogy szünetek lehetnek a szolgáltatásban vagy az weboldal elérhetőségében, javítások, karbantartások vagy új szolgáltatások bevezetése miatt. Természetesen ezen esetek minimumra szorítására törekszünk, s igyekszünk elkerülni bármilyen „leállást”. A Barney's Farmot az írásos kifejezett engedélyünk nélkül nem lehet kereskedelmi célból újra legyártani, duplikálni, másolni, értékesíteni, újra értékesíteni, vagy bármilyen más célból hasznosítani.

VÁSÁRLÁS

Amint a rendelésedet online leadtad és teljesítetted, az rendelésedről egy automatikus megerősítő e-mailt fogsz kapni. Ezt az emailt a weboldal generálja, s nem jelenti azt, hogy biztosan teljesíteni is tudjuk a megrendelést. A megerősítés csupán arról szól, hogy a megrendelésed és az összes kapcsolódó részlet megérkezett hozzánk, s feldolgozásra kerül a rendszerünkben.

- A kártyáról nem kerül levonásra semmilyen összeg, míg a termékek postázásra nem kerülnek.

- 14 nap áll rendelkezésedre az üzletünkön kívül (online, telefonon vagy emailben rendelve) végrehajtott vásárlások lemondására és visszaküldésére: Az EU-ban jogod van az ilyen vásárlásokat 14 napon belül visszaküldeni, s teljes visszatérítést kérni. Ezt bármilyen okkal megteheted, akkor is, ha csak meggondoltad magad.

- Ingyenes 2 éves garancia (jogi garancia): Az EU szabályai szerint mindig jogod van az ingyenes, 2 éves garanciára. Ez a két év a neked szóló minimum. Az országodnak nemzeti szabályozása extra védelmet biztosíthat a számodra, de az EU szabályoktól való eltérésnek minden esetben az te védelmedet kell szolgálnia. További információkért keresd fel: http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_en.htm Mielőtt a vásárló véglegesíti a megrendelést, és elvégezi a fizetést, el kell fogadni az Általános Szerződési Feltételeket, melyhez közvetlen linket kell biztosítani az ÁSZF-hez. Minden megrendelés egyedinek számít, s ennek megfelelően kerül feldolgozásra. Bármilyen hibás, sérült vagy nem megfelelő és kipostázott megrendelés az Általános Szerződési Feltételeink szerint kerül kicserélésre vagy visszatérítésre, de CSAK akkor, ha minket a megrendelésednek kézhez kapásától számított 7 napon belül értesítesz. Minden termék és szolgáltatás függ az elérhetőségtől. A Barney's Farm mindent megtesz azért, hogy a készletnyilvántartását naprakészen tartsa, amennyiben azonban egy termék elfogyott, eltávolításra kerül a megrendelésedből, vagy egy hasonló termékre lesz kicserélve. Ha egy megvásárolt termékre még mindig szükség van, s hasonló cseretermék nem található, fenntartjuk a rendelést mindaddig, míg a megrendelt termék újra elérhetővé válik a készleten. A Barney's Farm nem tudja befolyásolni, és nem is tud felelősséget vállalni a Vámhatóság vagy az Adóhatóság műveletei iránt. Minden csomagolás diszkrét, és nem tartalmaz olyan jelet, amiből a csomag tartalmára következtetni lehetne, de amennyiben az általad rendelt termékek nem felelnek meg a lakóhelyed törvényeinek, neked kell vállalnod a kockázatot a vámügyintézés során felmerülő nehézségek miatt. Nem tudunk a segítségedre lenni a hasonló ügyekben. * A Barney's Farm nem küld magokat olyan országokba, ahol a kendermagok tiltva vannak. A Barney's Farm csak olyan országokba küldi ezeket, ahol legális a kendermagok importja. Azt tanácsoljuk, hogy magad is tájékozódj, hogy mi az aktuális helyzet az országodban. Amennyiben magokat szeretnél rendelni, teljes felelősséget vállalsz az egyes országokra vonatkozó eltérő szabályozásokért. Nem tudjuk visszatéríteni semmelyik olyan rendelés után fizetett vételárat, mely a kendermagokat tiltó országokból érkezik.

ÁRAK ÉS FIZETÉS

A Barney's Farm weboldalon látható összes ár végleges és tartalmazza az ÁFA-t. Bármilyen árazási hiba az rendelésednek a felfüggesztését jelenti, míg a Barney's Farm kapcsolatba lép veled a megadott kapcsolatfelvételi módokon. Minden fizetés euróban történik. A vásárlók a felelősek a behozatali vám/adó megfizetéséért a saját országukban, ha annak megfizetése szükséges. A témába tartozó bővebb felvilágosításért kérjük, lépj kapcsolatba a helyi vámhatósággal. Minden rendelést teljesen ki kell fizetni, mielőtt bármilyen termék postázásra kerül. Minden termék az elérhetősége függvénye, s a Barney's Farm tulajdonában marad, míg teljesen ki nincs fizetve. A Barney's Farm nem oszt meg semmilyen adatot (személyes vagy pénzügyit) harmadik féllel. Minden hitelkártya vagy betéti kártya adat titkosításra kerül egy biztonságos rendelési rendszer segítségével. Az bankod vagy hitelkártya-társaságod megkövetelheti a biztonsági ellenőrzést az rendelésed megerősítéséhez. A Barney's Farm alkalmanként megkövetelheti a fizetési adatok ellenőrzését a megrendelés egyedi volta, vagy a hiányosan megadott adatok miatt. Emiatt a rmegendelésed késleltetve lehet, míg az ellenőrzés be nem fejeződik.

VISSZAKÜLDÉSEK

Kérjük, vedd figyelembe, hogy bármilyen sérült vagy nem megfelelő termék visszaküldéséhez szükség van a Barney's Farm telefonos, faxon keresztüli vagy e-mailes megerősítésére. Minden visszaküldés az ügyfél felelősségébe tartozik, míg az meg nem érkezik a Barneys Farmhoz. A általad kifizetett postaköltség a termék visszaküldéséhez nem kerül visszatérítésre.

FELELŐSSÉG

A hibás termék kézbesítéséből adódóan a Barney's Farm felelőssége a közvetlen sérülésekre, az érintett termékekre meghatározott ár összegéig terjed ki. A közvetett károkért vállalt felelősség ki van zárva. Ezennel elfogadod, hogy kártalanítod és nem hibáztatod a Barney's Farmot, a leányvállalatait, partnerhálózatát, igazgatóit, ügynökeit vagy a Weboldal vagy Szolgálatások létrehozásban, előállításban vagy szállításban résztvevő bármelyik felet minden olyan harmadik fél által indított megkeresésben, mely amiatt történt, hogy a Szolgáltatásokat használtad és/vagy megszegted az Általános Szerződési Feltételeinket. Ezek a Feltételek Hollandia törvényei alapján kerültek megalkotásra. Az amszterdami kerületi bíróság kizárólagos hatáskörébe tartozik minden, a jelen Feltételekkel kapcsolatos vita.

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el