LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RŐL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK

ÁLTALÁNOS SZERZőDÉSI FELTÉTELEK

Kérjük, figyelmesen olvassa el a következőket. A „barneysfarm.com” weboldal használatával, s az azon található termékek vásárlásával Ön beleegyezik, hogy elfogadja a következő általános szerződési feltételeket.

ÁLTALÁNOS RÉSZ

Ön elismeri, és garantálja, hogy a Barneys Farm weboldalán található szolgáltatások használatával Ön elérte a 18 éves életkort. A Barneys Farm bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja vagy megszüntetheti a BarneysFarm.com bármelyik részét. A vásárlással Ön elismeri, hogy az összes adat helyes, melyeket Ön a Barneys Farmnak a termékek vagy szolgáltatások vásárlásának céljából megadott, hogy az Ön által használt hitelkártya vagy betéti kártya az Öné, és hogy elegendő összeg áll rendelkezésre a megrendelt termékek vagy szolgáltatások árának fedezésére. Az internet természetéből adódóan előfordulhat, hogy szünetek lehetnek a szolgáltatásban vagy az weboldal elérhetőségében, javítások, karbantartások vagy új szolgáltatások bevezetése miatt. Természetesen ezen esetek minimumra szorítására törekszünk, s igyekszünk elkerülni bármilyen „leállást”. A Barneys Farmot az írásos kifejezett engedélyünk nélkül nem lehet kereskedelmi célból újra legyártani, duplikálni, másolni, értékesíteni, újra értékesíteni, vagy bármilyen más célból hasznosítani.

VÁSÁRLÁS

Amint Ön a rendelését online leadta és teljesítette, az Ön rendeléséről egy automatikus megerősítő e-mailt fog kapni. Ezt az emailt a weboldal generálja, s nem jelenti azt, hogy biztosan teljesíteni is tudjuk a megrendelést. A megerősítés csupán arról szól, hogy az Ön megrendelése és az összes kapcsolódó részlet megérkezett hozzánk, s feldolgozásra kerül a rendszerünkben.

- A kártyáról nem kerül levonásra semmilyen összeg, míg a termékek postázásra nem kerülnek.

- 14 nap áll rendelkezésére az üzletünkön kívül (online, telefonon vagy emailben rendelve) végrehajtott vásárlások lemondására és visszaküldésére: Az EU-ban Önnek joga van az ilyen vásárlásokat 14 napon belül visszaküldeni, s teljes visszatérítést kérni. Ezt bármilyen okkal megteheti, akkor is, ha csak meggondolta magát.

- Ingyenes 2 éves garancia (jogi garancia): Az EU szabályai szerint Önnek mindig joga van az ingyenes, 2 éves garanciára. Ez a két év az Önnek szóló minimum. Az Ön országának nemzeti szabályozása extra védelmet biztosíthat az Ön számára, de az EU szabályoktól való eltérésnek minden esetben az Ön védelmét kell szolgálnia. További információkért keresse fel: http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_en.htm Mielőtt a vásárló véglegesíti a megrendelést, és elvégezi a fizetést, el kell fogadni az Általános Szerződési Feltételeket, melyhez közvetlen linket kell biztosítani az ÁSZF-hez. Minden megrendelés egyedinek számít, s ennek megfelelően kerül feldolgozásra. Bármilyen hibás, sérült vagy nem megfelelő és kipostázott megrendelés az Általános Szerződési Feltételeink szerint kerül kicserélésre vagy visszatérítésre, de CSAK akkor, ha Ön minket a megrendelésének kézhez kapásától számított 7 napon belül értesít. Minden termék és szolgáltatás függ az elérhetőségtől. A Barneys Farm mindent megtesz azért, hogy a készletnyilvántartását naprakészen tartsa, amennyiben azonban egy termék elfogyott, eltávolításra kerül az Ön megrendeléséből, vagy egy hasonló termékkel lesz lecserélve. Ha egy megvásárolt termékre még mindig szükség van, s hasonló cseretermék nem található, fenntartjuk a rendelést mindaddig, míg a megrendelt termék újra elérhetővé válik a készleten. A Barneys Farm nem tudja befolyásolni, és nem is tud felelősséget vállalni a Vámhatóság vagy az Adóhatóság műveletei iránt. Minden csomagolás diszkrét, és nem tartalmaz olyan jelet, amiből a csomag tartalmára következtetni lehetne, de amennyiben az Ön által rendelt termékek nem felelnek meg az Ön területének törvényeinek, Önnek kell vállalnia a kockázatot a vámügyintézés során felmerülő nehézségek miatt. Nem tudunk az Ön segítségére lenni a hasonló ügyekben. * A Barneys Farm nem küld magokat olyan országokba, ahol a kendermagok tiltva vannak. A Barneys Farm csak olyan országokba küldi ezeket, ahol legális a kendermagok importja. Azt tanácsoljuk, hogy Önmaga is tájékozódjon, hogy mi az aktuális helyzet az Ön országában. Amennyiben Ön magokat szeretne rendelni, Ön teljes felelősséget vállal az egyes országokra vonatkozó eltérő szabályozásokért. Nem tudjuk visszatéríteni semelyik olyan rendelés után fizetett vételárat, mely a kendermagokat tiltó országokból érkezik.

ÁRAK ÉS FIZETÉS

A Barneys Farm weboldalon látható összes ár végleges és tartalmazza az ÁFÁ-t. Bármilyen árazási hiba az Ön rendelésének felfüggesztését jelenti, míg a Barneys Farm kapcsolatba lép Önnel a megadott kapcsolatfelvételi módokon. Minden fizetés euróban történik. A vásárlók a felelősek a behozatali vám/adó megfizetéséért a saját országukban, ha annak megfizetése szükséges. A témába tartozó bővebb felvilágosításért kérjük, lépjen kapcsolatba az Ön helyi vámhatóságával. Minden rendelést teljesen ki kell fizetni, mielőtt bármilyen termék postázásra kerül. Minden termék az elérhetősége függvénye, s a Barneys Farm tulajdonában marad, míg teljesen ki nem lesz fizetve. A Barneys Farm nem oszt meg semmilyen adatot (személyes vagy pénzügyit) harmadik féllel. Minden hitelkártya vagy betéti kártya adat titkosításra kerül egy biztonságos rendelési rendszer segítségével. Az Ön bankja vagy hitelkártya-társasága megkövetelheti a biztonsági ellenőrzést az Ön rendelésének megerősítéséhez. A Barneys Farm alkalmanként megkövetelheti a fizetési adatok ellenőrzését a megrendelés egyedi volta, vagy a hiányosan megadott adatok miatt. Emiatt az Ön rendelése késleltetve lehet, míg az ellenőrzés be nem fejeződik.

VISSZAKÜLDÉSEK

Kérjük, vegye figyelembe, hogy bármilyen sérült vagy nem megfelelő termék visszaküldéséhez szükség van a Barneys Farm telefonos, faxon keresztüli vagy emailes megerősítésére. Minden visszaküldés az ügyfél felelősségébe tartozik, míg az meg nem érkezik a Barneys Farmhoz. Az Ön postaköltsége a termék visszaküldéséhez nem kerül visszatérítésre.

FELELŐSSÉG

A hibás termék kézbesítéséből adódóan a Barneys Farm felelőssége a közvetlen sérülésekre, az érintett termékekre meghatározott ár összegéig terjed ki. A közvetett károkért vállalt felelősség ki van zárva. Ön ezennel elfogadja, hogy kártalanítja és nem hibáztatja a Barneys Farmot, a leányvállalatait, partnerhálózatát, igazgatóit, ügynökeit vagy a Weboldal vagy Szolgálatások létrehozásban, előállításban vagy szállításban résztvevő bármelyik felet minden olyan harmadik fél által indított megkeresésben, mely amiatt történt, hogy Ön a Szolgáltatásokat használta és/vagy megszegte az Általános Szerződési Feltételeinket. Ezek a Feltételek Hollandia törvényei alapján kerültek megalkotásra. Az amszterdami kerületi bíróság kizárólagos hatáskörébe tartozik minden, a jelen Feltételekkel kapcsolatos vita.

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el