LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK

RÓLUNK

Az 1980-as évek végén a Himalája magas csúcsain, ahol az égből gyakran hull a sűrű hó, a termesztők egy kicsiny csoportja megkezdte munkáját. A marihuána fajták óvatos keresztezéséhez a Közel-Kelet és Ázsia minden tájáról begyűjtött növényeket használtak. A Sativa és Indica fajták bőséges termései fenntartották a csoport lelkesedését a 3 év alatt, az elhagyatott és zord hegyek ellenére is. Ennek a tehetséges csapatnak a tagja aztán évekkel később meg fogja alapítani az egyik legjelentősebb kannabiszmag-termelő vállalkozást a világon. A vállalatot Barney’s Farmnak, a volt tagot pedig Derry-nek hívták.

Derry a sikeres Ázsiai termesztés után 1992-ben visszatért Amszterdamba, s az újonnan létrehozott kannabiszmagjaival átvette a Barney’s Coffee Shop működtetését. Az új fajták népszerűsége a Barney’s-t világszerte híres hellyé tette.

A Barney’s Farm vállalkozásának indítása, s az ahhoz kötődő egyediség még jobban megdobta a népszerűséget. A számolatlan díj nyerteseként, s az új és izgalmas fajták iránti soha véget nem érő rajongás miatt nem csoda, hogy folyamatos a nemzetközi érdeklődés a Barney’s Farm újdonságai iránt.

Az elmúlt évtizedben a Barney’s Farm létrehozott néhányat a világ legnépszerűbb kannabisz törzsei közül. A G13 Haze, Liberty Haze, Amnesia Haze, Willie Nelson, Cookies Kush, Pineapple Chunk, Tangerine Dream és számos más fajta megnyerte a Cannabis Cup nevű versenyt, míg a Critical Kush a megjelenését követő egy hónapon belül bestseller lett.

Annak ellenére, hogy a története már majdnem 30 évre nyúlik vissza, a Barney’s Farm népszerűsége sohasem csökkent. Rendszeresen kerülnek kiadásra új törzsek, lehetővé téve a folyamatosan növekvő közönségnek a magas minőségű magokhoz történő hozzáférést egy olyan vállalattól, mely szó szerint a csúcson indult, s onnan sohasem mozdult el.

 

Telefon
+31-204117249


Kiegészítő adatok
BTW/VAT:NL8160.12.453B01
KvK:34251957

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el