LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK

FIZETÉSI úTMUTATÓ

1. A bankkártya/hitelkártya elfogadott fizetési mód?

Fizetési rendszereink révén a kártyával történő fizetés gyerekjáték! Ha készen állsz a fizetésre, válaszd ki a hitelkártya/bankkártya lehetőséget és add meg az összes felsorolt adatot: kártyaszámot, lejárati dátumot és a kártya hátoldalán található háromjegyű biztonsági kódot. 

Miután a fizetés sikeres volt, megkezdjük a megrendelés feldolgozását.

Az áru kiszállításáig semmilyen összeget nem vonunk le a kártyáról.

Felhívjuk figyelmed, hogy alkalmanként további biztonsági intézkedést alkalmazunk, hogy a számlákat megvédjük a visszaélésektől. Kérjük, lépj kapcsolatba a kártyaszolgáltatóddal, ha nem kaptál kódot ehhez a biztonsági ellenőrzéshez. 

2. A csekk elfogadott fizetési mód a megrendelésnél?

Jelenleg nem fogadunk el személyes csekkeket az online vagy nagykereskedelmi megrendelések esetében.

3. A postai utalvány elfogadott fizetési mód?

Jelenleg nem fogadjuk el a postai utalványokat.

4. A banki átutalás elfogadott fizetési mód?

Boldogan elfogadjuk a banki átutalást fizetési módként! Ez a szokásos fizetési folyamatunk révén végezhető el és egy referenciaszámot fogsz kapni, valamint a banki adatainkat.

Egyszerűen add le a megrendelést, válaszd ki a banki átutalás fizetési módot, és e-mailben elküldjük neked a megrendelés számát. Miután megkaptad a visszaigazoló e-mailt, bankodnak átutalási lehetőségét kell használnod telefonon, interneten vagy bankfiókban.

Elküldjük neked az adatokat, amelyeket meg kell adnod a szállítási folyamat során. Az IBAN vagy a BIC/Swift kódokat be kell írni. Ritkán szükség lehet egy címre.

Fizetés során írd be a neved és a megrendelés számát a megjegyzés szakaszba, hogy a fizetés társítható legyen a megrendeléséhez.

Kérjük, add meg a rendelésben megadott végső összeget. A fizetés hiánya a fizetés elutasítását eredményezi. Hasonlóképpen, ha úgy döntesz, hogy az átutalási díjat megosztanád a Barney’s Farm-mal, vagy átruháznád, az szintén a fizetés elutasítását eredményezi.

5. Készpénzes borítékot elfogadtok fizetési módként?

Nem fogadjuk el a készpénzes borítékokat. Dolgozunk rajta, hogy a jövőben aktiváljuk ezt a funkciót. 

6. Elfogadjátok az Egyesült Államokból érkező fizetést?

Sajnos a Barney’s Farm nem fogad el fizetést az Egyesült Államok területéről és nem is szállíthat oda. 

7. A PayPal elfogadott fizetési mód?

Sajnos a PayPal felhasználási feltételei miatt nem tudjuk ezt a fizetési szolgáltatást hozzáadni webhelyünkhöz.

8. Kínáltok nagykereskedelmi és nagy tételben történő vásárlási lehetőséget?

Örömmel fogadjuk a nagykereskedelmi megrendeléseket; egy fiók létrehozásához vedd fel velünk a kapcsolatot a sales@barneysfarm.com címen, illetve nagy tételben történő vásárlás esetén kérjük, szintén keress fel minket a megrendelés leadása előtt.

Kérjük, küldd el nekünk e-mailben a kívánt mennyiséget és termékeket és felvesszünk veled a kapcsolatot a további egyeztetés végett. 

9. Kedvezménykódok elérhetők?

A Barney’s Farm örömmel biztosítja a legjobb árakat a teljes termékválasztékunkban. 

Büszkék vagyunk arra, hogy minden ügyfelünk számára a legjobb ajánlatot nyújthatjuk és széles körű promóciókat kínálunk egész évben.

Maradj naprakész Twitter- és Facebook oldalunkkal és persze látogass el hozzánk személyesen is, mivel a Barney’s Farm részt vesz a kedvenc kiállításaidon és rendezvényeiden világszerte!

10. Visszatérítésre van lehetőség?

A Barney’s Farm csapata igyekszik ügyfeleinek a piacon elérhető legjobb minőségű termékeket biztosítani. Abban a ritka esetben, ha nem vagy elégedett a vásárlással, kérjük, lépj kapcsolatba velünk, hogy veled együttműködve megkíséreljük megoldani a problémát.

Visszatérítés csak bontatlan és sértetlen termékek esetében lehetséges. Miután a visszaküldésre vonatkozó egyeztetés megtörtént, minden terméket vissza kell küldeni a raktárunkba. Itt felmérjük a tételeket és a visszatérítési döntéssel kapcsolatban felvesszük veled a kapcsolatot.

A visszaküldés költsége külön arra vonatkozó nyilatkozat nélkül nem téríthető vissza.

 

 

11.

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el