LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Lépj kapcsolatba az Ügyfélszolgálatunkkal, ha bármilyen tranzakcióval kapcsolatban segítségre van szükséged vagy bármilyen más kérdésed van.


Cím
Barney's Souvenirs BV
Haarlemmerstraat 98
1013 EW Amsterdam


Email
info@barneysfarm.com


Telefon
+31-204117249
[hétfő-péntek: 09:00-17:00]


További adatok
BTW/VAT:NL8160.12.453B01
KvK:34251957


Cégjegyzékszám
34251957

Lépj kapcsolatba velünk

SEGíTSéG éS üGYFéLSZOLGáLAT

Kérjük, vedd figyelembe, hogy amikor kapcsolatba lépsz velünk, akkor fontos, hogy az üzenetedet a megfelelő részlegnek küldd. Kérjük, először nézd meg az alábbi segítségnyújtási oldalainkat.

Kattints ide a GYIK szekciónk felkereséséhez.

Kattints ide a kiszállításra és visszárura vonatkozó információkért.

Kattints ide a fizetésekkel és útmutatókkal kapcsolatos információkért.

 

Kereskedelmi / Viszonteladói

kereskedelmi megkeresések / viszonteladói megkeresések – kérjük, küldj e-mailt a sales@barneysfarm.com címre.

 

Marketing és hirdetés

Minden marketinggel és hirdetéssel kapcsolatos megkereséssel kérjük, küldj e-mailt a mark@barneysfarm.com címre.

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el