LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Gorilla Glue Auto
Gorilla Glue Auto 1Gorilla Glue Auto 2Gorilla Glue Auto 3Gorilla Glue Auto 4Gorilla Glue Auto 5
Gorilla Glue Auto 6Gorilla Glue Auto 7Gorilla Glue Auto 8Gorilla Glue Auto 9Gorilla Glue Auto 10

GORILLA GLUE AUTO

ÉREZD A DZSUNGEL EREJéT A GORILLA GLUE AUTO SEGíTSéGéVEL

 
RATING
Gorilla Glue #4 x BF Super Auto #1
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

GORILLA GLUE AUTO™ Kannabiszmagok

Kövesd ma Toni13-at, a Barney's Farm hivatalos tenyésztőjét! Nézd meg GORILLA GLUE AUTO utolsó növekedési tesztjét - https://cultivandomedicina.com/blog-cultivo-marihuana - https://www.facebook.com/pg/Toni13A/posts/ A Barney's Farm GORILLA GLUE AUTO™-ja egy gyors virágzású hibrid, amelytől az ember ottragad, bárhol is legyen. Ez nem egy kezdőknek való növény és súlyos hatásait tisztelettel kell kezelni. Ez a dicsőséges Gorilla Glue új, szupergyors 55%-os indica verziója, keresztezve az izgalmas következő generációs BF Super Auto #1-gyel. Hatalmas, 600 g/m2-es a terméshozama és akár 110cm magasra is megnőhet. A kávé és a tejszín csodálatos illata észlelhető a virágzás során. Hírhedt, 25% THC-szinttel rendelkezik, úgyhogy érthető az emberek mély szeretete ezen egyedülálló növény iránt. Mindössze 70-75 nap alatt hatalmas, illatos virágok nagyon szoros csomópont-távolsággal bukkannak ki ebből az óriási autovirágzó fajtából. Élvezd az Autovirágzó Cali kollekciónk indica-domináns új tagjától származó gazdag pszichedelikus élményt, a Barney's Farm GORILLA GLUE AUTO™-ját.

Gorilla Glue Auto Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Gorilla Glue #4 x BF Super Auto #1
Nehéz bódulat
800 gr/m˛
600 gr/m˛
70 - 75
100cm
100-130cm
KÖZEPES
55%
45%
NAGYRÉSZT INDICA
Tejszínes
Kávé és fűszer
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Gorilla Glue #4 x BF Super Auto #1
Nehéz bódulat
800 gr/m˛
600 gr/m˛
70 - 75
100cm
100-130cm
KÖZEPES
55%
45%
NAGYRÉSZT INDICA
Tejszínes
Kávé és fűszer

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el