SWEET TOOTH #1 STRAIN
LéPJ BE A VARáZSLATOS ELLAZULáS íZLETES VILáGáBA EZZEL AZ éDES KüLöNLEGESSéGGEL
Sweet Tooth #1 Kannabiszmagok
A Barney’s Farm Sweet Tooth fajtája a kétezres évek elején hatalmasat szólt: három évben is elnyertük vele a Kannabisz Kupát. Potenciálja és vonzereje a mai napig fenomenális, ezért szívesen foglalkozunk vele a továbbiakban is. A Sweet Tooth könnyen termeszthető, komoly hozamot produkál a nagy, potens, gyantától ragacsos bugákból. A növény közepesen magasra nő és meglehetősen vastag oldalágakat fejleszt, amelyeket az utolsó hetekben mégis érdemes karózni. A Sweet Tooth érett bimbóinak csodálatosan összetett, édes mangót és szerecsendiót idéző ízük van.
A Sweet Tooth #1 Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Sweet Tooth #1 törzse az 30% Sativa 70% Indica
Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Sweet Tooth #1 fajta magjaimat?
A Sweet Tooth #1 magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.
Mi a legjobb módszer a Sweet Tooth #1 fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Sweet Tooth #1 kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Sweet Tooth #1 magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Sweet Tooth #1 magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.
Mi a legjobb hőmérséklet a Sweet Tooth #1 kannabisz magok csíráztatásához?
A Sweet Tooth #1 kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.