LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Sweet Tooth #1
Sweet Tooth #1 1Sweet Tooth #1 2Sweet Tooth #1 3Sweet Tooth #1 4Sweet Tooth #1 5
Sweet Tooth #1 6Sweet Tooth #1 7Sweet Tooth #1 8Sweet Tooth #1 9Sweet Tooth #1 10

SWEET TOOTH #1

LéPJ BE A VARáZSLATOS ELLAZULáS íZLETES VILáGáBA EZZEL AZ éDES KüLöNLEGESSéGGEL

Cup Winner
RATING
Afghani x Nepalese x Hawaiian
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET
  • Sajnáljuk, ez a mag jelenleg nem kapható.
  • Szeretné, ha e-mail-ben értesítenénk, amikor ez a mag ismét raktáron van?

SWEET TOOTH #1™ Kannabiszmagok

A Barney’s Farm Sweet Tooth™ fajtája a kétezres évek elején hatalmasat szólt: három évben is elnyertük vele a Kannabisz Kupát. Potenciálja és vonzereje a mai napig fenomenális, ezért szívesen foglalkozunk vele a továbbiakban is. A Sweet Tooth™ könnyen termeszthető, komoly hozamot produkál a nagy, potens, gyantától ragacsos bugákból. A növény közepesen magasra nő és meglehetősen vastag oldalágakat fejleszt, amelyeket az utolsó hetekben mégis érdemes karózni. A Sweet Tooth™ érett bimbóinak csodálatosan összetett, édes mangót és szerecsendiót idéző ízük van.

Sweet Tooth #1 Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Afghani x Nepalese x Hawaiian
Idegnyugtató, boldog, ellazító
800 +
550 gr/m˛
800+
55 - 60
SZEPTEMBER
3rd-4th week
80/90cm
90cm
100-140cm
KÖZEPES
70%
30%
Grépfrút, érett mangó, földes
Fás, virágos, bogyók
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Afghani x Nepalese x Hawaiian
Idegnyugtató, boldog, ellazító
800 +
550 gr/m˛
800+
55 - 60
SZEPTEMBER
3rd-4th week
80/90cm
90cm
100-140cm
KÖZEPES
70%
30%
Grépfrút, érett mangó, földes
Fás, virágos, bogyók

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el