LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
8 Ball Kush
8 Ball Kush 18 Ball Kush 28 Ball Kush 38 Ball Kush 48 Ball Kush 5
8 Ball Kush 68 Ball Kush 78 Ball Kush 88 Ball Kush 98 Ball Kush 10

8 BALL KUSH

HAGYD, HOGY A KUSH EREJE KIMASSZíROZZA BELőLED A FáJDALMAT

 
RATING
Afghanistan x Pakistan
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

8 BALL KUSH™ Kannabiszmagok

Afganisztán és Pakisztán magasan fekvő határvidéke közismerten a világ legjobb hasisainak származási helye. Miután sok-sok éven át szelektíven kereszteztük az ebből a régióból származó csúcsgenetikájú növényeinket, sikerült végre egy olyan fajtát kinemesítenünk, amely amellett, hogy egyszerűen termeszthető, a legmostohább körülmények között is szépen fejlődik. Ez az igénytelen, alacsonyra törő növény mind a SOG, mind a ScrOG módszert alkalmazó kertészek számára ideális választás. Széles, sötét színű leveleket, vastag hajtásain pedig sűrű bugákat növeszt. Aromája klasszikusan kushos: a földes és édeskés háttérből mély, fűszeres jegyek bontakoznak ki.

8 Ball Kush Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Afghanistan x Pakistan
Boldogság, kreativitás, eufória, álmosság
550 gr/m˛
50 - 55
SZEPTEMBER
2nd-3rd week
KÖZEPES
10
80-110cm
80cm
110cm
KÖZEPES
40cm
14
14
14
100%
0%
100% Indica
Zsálya, fás, édes
Földes, bors
4
20
Cool, Hot & Temperate
Stable
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Afghanistan x Pakistan
Boldogság, kreativitás, eufória, álmosság
550 gr/m˛
50 - 55
SZEPTEMBER
2nd-3rd week
KÖZEPES
10
80-110cm
80cm
110cm
KÖZEPES
40cm
14
14
14
100%
0%
100% Indica
Zsálya, fás, édes
Földes, bors
4
20
Cool, Hot & Temperate
Stable

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el