ACAPULCO GOLD STRAIN
VIGYéL MEXIKóI VARáZSLATOT AZ éLETEDBE E BáMULATOS ACAPULCO GOLD FAJTáVAL
Acapulco Gold Kannabiszmagok
A Barney’s Farm laboratóriumában folyó úttörő jelentőségű genetikai kutatásoknak köszönhetően az Acapulco Gold fajtánk minősége jócskán meghaladja klasszikus elődjéét. Számunkra azonban legalább ennyire fontos volt, hogy a nagy öreg lelke is továbbéljen benne. Akárcsak híres névadója, az Acapulco Gold bugáit is aranyszínű és vörösesbarna, THC-kristályokkal borított kelyhek pettyezik. Intenzív gyümölcsös íze rendkívül hosszú lecsengésű. Az Acapulco Gold-ban a sativa jelleg dominál, tehát tartós betépettséget idéz elő, amivel a stresszt oldva, nyugtatólag hatva kompenzálja a flesseket.
A Acapulco Gold Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Acapulco Gold törzse az 70% Sativa 30% Indica
Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Acapulco Gold fajta magjaimat?
A Acapulco Gold magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.
Mi a legjobb módszer a Acapulco Gold fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Acapulco Gold kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Acapulco Gold magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Acapulco Gold magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.
Mi a legjobb hőmérséklet a Acapulco Gold kannabisz magok csíráztatásához?
A Acapulco Gold kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.