LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Afghan Hash Plant - Regular
Afghan Hash Plant - Regular 1Afghan Hash Plant - Regular 2Afghan Hash Plant - Regular 3Afghan Hash Plant - Regular 4Afghan Hash Plant - Regular 5
Afghan Hash Plant - Regular 6Afghan Hash Plant - Regular 7Afghan Hash Plant - Regular 8

AFGHAN HASH PLANT - REGULAR STRAIN

TéRJ VISSZA GYöKEREINKHEZ A MAZARI SHARIF-BőL SZáRMAZó HíRES INDICáVAL.

 
RATING
Afghan
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Afghan Hash Plant - Regular Kannabiszmagok

Az Afghan Hash Plant eredete a hetvenes évekig nyúlik vissza. Akkor szereztük be ugyanis az első magjainkat Mazár-e Sarif környéki hasiskészítőktől. Ezt követően jónéhány izgalmas esztendőt töltöttünk el a legütősebb és legfinomabb terményt adó növények kiválasztásával és továbbnemesítésével. Ebből a körből rajzolódott ki azután az Afghan Hash Plant, amely az egyik kedvenc, kiváló hasis alapanyagot szolgáltató, tisztán indica típusú fajánk. Az Afghan Hash Plant sűrű, gyantától csöpögő virágokat hoz, gazdag szantálfa aromájában pedig némi citrus íz is visszaköszön.
100% IndicaMi a legjobb hőmérséklet a Afghan Hash Plant - Regular kannabisz magok csíráztatásához?
A Afghan Hash Plant - Regular kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Afghan Hash Plant - Regular Kannabiszmagok JELLEMZŐK

HAGYOMÁNYOS
NORMÁL
Afghan
Összpontosítás, béke
700
50 - 60
SZEPTEMBER
3rd-4th week
80-100cm
KÖZEPES
100%
100% Indica
Virágos, citrus, fás
Szantálfa, citrus, pikáns
JELLEMZŐK
HAGYOMÁNYOS
NORMÁL
Afghan
Összpontosítás, béke
700
50 - 60
SZEPTEMBER
3rd-4th week
80-100cm
KÖZEPES
100%
100% Indica
Virágos, citrus, fás
Szantálfa, citrus, pikáns

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el