LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Amnesia Haze Auto

AMNESIA HAZE AUTO STRAIN

A TöBBSZöRöSEN DíJNYERTES AMSZTERDAMI LEGENDA, AMELYET MOST KERESZTEZTüNK A BF SUPER AUTO #1-GYEL

 
RATING
Amnesia Haze x BF Super Auto #1
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

AMNESIA HAZE AUTO™ Kannabiszmagok

AMNESIA HAZE AUTO™ Az AMNESIA HAZE AUTO™ valószínűleg az egyik legizgalmasabb kiadás, amivel Barney farm az utóbbi időben kijött, egy igazi klasszikus régóta várt és esedékes evolúciója. Az AMNESIA HAZE genetikai ősei egészen lélegzetelállítóak, keresztezve a délkelet-ázsiai (thai, kambodzsai, laoszi) szárazföldi fajokat, megszórva a Jamaican Haze fajtákkal, és megfejelve az afgán-hawaii genetika gyorsító hatásával. Közel két évtizeddel ezelőtt Soma az egyik legjobb AMNESIA HAZE fenotípusát ajándékozta a Barneys Farm Labsnak. Ez a legendás genetika, amely Barney 2004-es High Times Cannabis Cup megnyerése óta uralja az amszterdami szcénát, csendben fortyog a háttérben, és a BF Super Auto #1-gyel komplex fúziót alkot. Az AMNESIA HAZE AUTO™ egy rendkívül produktív sativa domináns hibrid, amely Sativa örökségének köszönhetően felgyorsult növekedéssel jellemezhető. Magasabbra nő, mint a legtöbb önvirágzó fajta, akár 150 cm-ig, kiterjedt, sűrű, olívazölden csillogó virágszerkezettel, sűrű narancssárga szőrszálakkal borítva. Ahogy az ámulatos ősöktől elvárható, a földes aromák intenzív keveréke a klasszikus citrom és citrusfélék gazdag, jellegzetes árnyalataival azonnal felismerhető. Az Amnesia Haze Auto egyedülálló fúziójában a legnagyobb mennyiségben előforduló terpének a kariofilén, ezt követi a mircen és a limonén, hogy csak néhányat említsünk.

Amnesia Haze Auto Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Amnesia Haze x BF Super Auto #1
650 grams / m2.
600 grams / m2. gr/m˛
65 - 70
100-150cm
100cm
150cm
KÖZEPES
20%
80%
NAGYRÉSZT SATIVA
Ropogós és frissítő, citrom, citrusfélék és földes fenyő
Földes aromák, gazdag, jellegzetes citrom és citrus jegyekkel
FORRÓ ÉS MÉRSÉKELT
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Amnesia Haze x BF Super Auto #1
650 grams / m2.
600 grams / m2. gr/m˛
65 - 70
100-150cm
100cm
150cm
KÖZEPES
20%
80%
NAGYRÉSZT SATIVA
Ropogós és frissítő, citrom, citrusfélék és földes fenyő
Földes aromák, gazdag, jellegzetes citrom és citrus jegyekkel
FORRÓ ÉS MÉRSÉKELT

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el