LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Amnesia Lemon
Amnesia Lemon 1Amnesia Lemon 2Amnesia Lemon 3Amnesia Lemon 4Amnesia Lemon 5
Amnesia Lemon 6Amnesia Lemon 7Amnesia Lemon 8Amnesia Lemon 9Amnesia Lemon 10

AMNESIA LEMON STRAIN

EMELD AZ ELMéDET EGY MAGASABB SZINTRE KUPAGYőZTES, ENERGIZáLó AMNESIA LEMON FAJTáNKKAL

Cup Winner
RATING
Amnesia Haze x Lemon Skunk
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Amnesia Lemon Kannabiszmagok

A Barney’s Amsterdam és a Soma Amnesia Haze nevű fajtája 2004-ben Kannabisz Kupát nyert. Az Amnesia Lemon a Soma Amnesia Haze-ének és Lemon Skunkjának keresztezése, amelyben mindkét variáns ízei pompásan elegyednek. Ráadásul a származási vonalak powerje és ellenállóképessége is összeadódik benne. Felemelő szellemi hatása egyértelműen sativás, miközben az Amnesia Lemon virágzási szakasza mindössze 8–9 hétig tart. Közepesen magasra nő és hosszú, sűrű bugákat fejleszt.A Amnesia Lemon Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Amnesia Lemon törzse az 60% Sativa 40% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Amnesia Lemon fajta magjaimat?
A Amnesia Lemon magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Amnesia Lemon fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Amnesia Lemon kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Amnesia Lemon magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Amnesia Lemon magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Amnesia Lemon kannabisz magok csíráztatásához?
A Amnesia Lemon kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Amnesia Lemon Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Amnesia Haze x Lemon Skunk
Felemelő, agyi
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
60 - 65
OKTÓBER
1st-2nd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
40%
60%
NAGYRÉSZT SATIVA
Citrom, fűszeres, édes
Egzotikus, földes, citrus
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Amnesia Haze x Lemon Skunk
Felemelő, agyi
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
60 - 65
OKTÓBER
1st-2nd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
40%
60%
NAGYRÉSZT SATIVA
Citrom, fűszeres, édes
Egzotikus, földes, citrus

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el