AMNESIA LEMON STRAIN
EMELD AZ ELMéDET EGY MAGASABB SZINTRE KUPAGYőZTES, ENERGIZáLó AMNESIA LEMON FAJTáNKKAL
Amnesia Lemon Kannabiszmagok
A Barney’s Amsterdam és a Soma Amnesia Haze nevű fajtája 2004-ben Kannabisz Kupát nyert. Az Amnesia Lemon a Soma Amnesia Haze-ének és Lemon Skunkjának keresztezése, amelyben mindkét variáns ízei pompásan elegyednek. Ráadásul a származási vonalak powerje és ellenállóképessége is összeadódik benne. Felemelő szellemi hatása egyértelműen sativás, miközben az Amnesia Lemon virágzási szakasza mindössze 8–9 hétig tart. Közepesen magasra nő és hosszú, sűrű bugákat fejleszt.
A Amnesia Lemon Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Amnesia Lemon törzse az 60% Sativa 40% Indica
Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Amnesia Lemon fajta magjaimat?
A Amnesia Lemon magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.
Mi a legjobb módszer a Amnesia Lemon fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Amnesia Lemon kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Amnesia Lemon magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Amnesia Lemon magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.
Mi a legjobb hőmérséklet a Amnesia Lemon kannabisz magok csíráztatásához?
A Amnesia Lemon kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.