LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Amnesia Lemon
Amnesia Lemon 1Amnesia Lemon 2Amnesia Lemon 3Amnesia Lemon 4Amnesia Lemon 5
Amnesia Lemon 6Amnesia Lemon 7Amnesia Lemon 8Amnesia Lemon 9Amnesia Lemon 10

AMNESIA LEMON STRAIN

EMELD AZ ELMéDET EGY MAGASABB SZINTRE KUPAGYőZTES, ENERGIZáLó AMNESIA LEMON FAJTáNKKAL

Cup Winner
RATING
Amnesia Haze x Lemon Skunk
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

AMNESIA LEMON™ Kannabiszmagok

A Barney’s Amsterdam és a Soma Amnesia Haze nevű fajtája 2004-ben Kannabisz Kupát nyert. Az Amnesia Lemon™ a Soma Amnesia Haze-ének és Lemon Skunkjának keresztezése, amelyben mindkét variáns ízei pompásan elegyednek. Ráadásul a származási vonalak powerje és ellenállóképessége is összeadódik benne. Felemelő szellemi hatása egyértelműen sativás, miközben az Amnesia Lemon™ virágzási szakasza mindössze 8–9 hétig tart. Közepesen magasra nő és hosszú, sűrű bugákat fejleszt.

Amnesia Lemon Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Amnesia Haze x Lemon Skunk
Felemelő, agyi
550 gr/m˛
60 - 65
OKTÓBER
1st-2nd week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
40%
60%
NAGYRÉSZT SATIVA
Citrom, fűszeres, édes
Egzotikus, földes, citrus
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Amnesia Haze x Lemon Skunk
Felemelő, agyi
550 gr/m˛
60 - 65
OKTÓBER
1st-2nd week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
40%
60%
NAGYRÉSZT SATIVA
Citrom, fűszeres, édes
Egzotikus, földes, citrus

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el