LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Ayahuasca Purple
Ayahuasca Purple 1Ayahuasca Purple 2Ayahuasca Purple 3Ayahuasca Purple 4Ayahuasca Purple 5
Ayahuasca Purple 6Ayahuasca Purple 7Ayahuasca Purple 8Ayahuasca Purple 9Ayahuasca Purple 10

AYAHUASCA PURPLE STRAIN

EMELD TUDATODAT MAGASABB SZINTRE EZZEL A KüLöNLEGES, íNYCSIKLANDó INDICA FAJTáVAL

 
RATING
Red River Delta x Master Kush
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

AYAHUASCA PURPLE™ Kannabiszmagok

Farmunk néhány éve ajándékba kapta az első Red River Delta magokat. Az ezekből kikelt, majd felcseperedett növények elképesztően gyönyörű lila–rubinvörös virágokkal örvendeztettek meg bennünket. Az eredeti Master Kush-sal visszakeresztezve aztán egy tökéletes növényt kaptunk. Az Ayahuasca Purple™ szinte kizárólag indica jegyeket hordoz. Széles, legyezőszerű leveleket növeszt, rövid, erős ágait pedig csaknem teljesen ellepik a rügyek, amelyek a virágzási periódus utolsó két hetében pazar lilás árnyalatot öltenek. Az utolsó héten meg is kell támasztani a termény súlya alatt roskadozó ágakat. Azon túl, hogy az ínyenceket földöntúli relaxációs élményhez juttatja, ez a fajta intenzív, ritka mogyoró és papaja ízével emelkedik ki a sorból.

Ayahuasca Purple Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Red River Delta x Master Kush
Közösségi, eufórikus, boldog, nyugodt, álmos
650 gr/m˛
55 - 65
SZEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90/100cm
90/100cm
KÖZEPES
100%
100% Indica
Levendula, mangó, diós, trópusi
Papaya, földes, virágos, pikáns, savanyú, édes
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Red River Delta x Master Kush
Közösségi, eufórikus, boldog, nyugodt, álmos
650 gr/m˛
55 - 65
SZEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90/100cm
90/100cm
KÖZEPES
100%
100% Indica
Levendula, mangó, diós, trópusi
Papaya, földes, virágos, pikáns, savanyú, édes

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el