LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Ayahuasca Purple
Ayahuasca Purple 1Ayahuasca Purple 2Ayahuasca Purple 3Ayahuasca Purple 4Ayahuasca Purple 5
Ayahuasca Purple 6Ayahuasca Purple 7Ayahuasca Purple 8Ayahuasca Purple 9Ayahuasca Purple 10

AYAHUASCA PURPLE STRAIN

EMELD TUDATODAT MAGASABB SZINTRE EZZEL A KüLöNLEGES, íNYCSIKLANDó INDICA FAJTáVAL

 
RATING
Red River Delta x Master Kush
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Ayahuasca Purple Kannabiszmagok

Farmunk néhány éve ajándékba kapta az első Red River Delta magokat. Az ezekből kikelt, majd felcseperedett növények elképesztően gyönyörű lila–rubinvörös virágokkal örvendeztettek meg bennünket. Az eredeti Master Kush-sal visszakeresztezve aztán egy tökéletes növényt kaptunk. Az Ayahuasca Purple szinte kizárólag indica jegyeket hordoz. Széles, legyezőszerű leveleket növeszt, rövid, erős ágait pedig csaknem teljesen ellepik a rügyek, amelyek a virágzási periódus utolsó két hetében pazar lilás árnyalatot öltenek. Az utolsó héten meg is kell támasztani a termény súlya alatt roskadozó ágakat. Azon túl, hogy az ínyenceket földöntúli relaxációs élményhez juttatja, ez a fajta intenzív, ritka mogyoró és papaja ízével emelkedik ki a sorból.
100% IndicaMi a legjobb hőmérséklet a Ayahuasca Purple kannabisz magok csíráztatásához?
A Ayahuasca Purple kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Ayahuasca Purple Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Red River Delta x Master Kush
Közösségi, eufórikus, boldog, nyugodt, álmos
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
55 - 65
SZEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
KÖZEPES
100%
100% Indica
Levendula, mangó, diós, trópusi
Papaya, földes, virágos, pikáns, savanyú, édes
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Red River Delta x Master Kush
Közösségi, eufórikus, boldog, nyugodt, álmos
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
55 - 65
SZEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
KÖZEPES
100%
100% Indica
Levendula, mangó, diós, trópusi
Papaya, földes, virágos, pikáns, savanyú, édes

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el