LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Bad Azz Kush
Bad Azz Kush 1Bad Azz Kush 2Bad Azz Kush 3Bad Azz Kush 4Bad Azz Kush 5
Bad Azz Kush 6Bad Azz Kush 7Bad Azz Kush 8Bad Azz Kush 9

BAD AZZ KUSH STRAIN

LAZíTSD EL ELMéDET éS GYőZD LE A FáJDALMAT EZZEL A BOTRáNYOSAN Jó LOS ANGELES-I INDICáVAL

Cup Winner
RATING
Original OG x Urkel x Afghan Kush
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET
  • Sajnáljuk, ez a mag jelenleg nem kapható.
  • Szeretné, ha e-mail-ben értesítenénk, amikor ez a mag ismét raktáron van?

BAD AZZ KUSH™ Kannabiszmagok

A Bad Azz felmenői Los Angeles-i cimboráink körültekintő és kitartó szelekciós munkájának gyümölcseként jutottak el hozzánk, mi pedig az Original OG-t előbb az Afghan Kush-sal, majd az ebből származó utódokat Urkellel kereszteztük. A végeredmény egy magas gyantatartalmú fajta lett: a Bad Azz Kush™. A növény a virágzási szakaszában jelentősen megnyúlhat, de a helyigénye már a hatalmas bugái miatt is számottevő. Aromája különlegesen „nyirkos” és enyhén erdei gyümölcsös. Nevét barátunk, Bad Azz, a Tha Dogg Pound Gangsta Crips formáció egyik rappere után kapta (kösz, Jamarr!).

Bad Azz Kush Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Original OG x Urkel x Afghan Kush
Feldobottság, eufória, boldogság, nyugalom
700 gr/m˛
55 - 60
SZEPTEMBER
3rd-4th week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
KÖZEPES
100%
100% Indica
Bogyó, gyógynövény, fűszeres, édes
Gyümölcsös, földes, fenyő
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Original OG x Urkel x Afghan Kush
Feldobottság, eufória, boldogság, nyugalom
700 gr/m˛
55 - 60
SZEPTEMBER
3rd-4th week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
KÖZEPES
100%
100% Indica
Bogyó, gyógynövény, fűszeres, édes
Gyümölcsös, földes, fenyő

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el