BANANA PUNCH STRAIN
ÚJABB TENYéSZTéSI MESTERKURZUS, LENYűGöZő AROMáK éS EGZOTIKUS SZíNEK A BANANA OG X PURPLE PUNCH TERMéKüNKBőL
Banana Punch Kannabiszmagok
BANANA PUNCH a Barneys Farm-tól A BANANA PUNCH egy újabb tenyésztési mesterkurzus a Barney’s Farm laborból, és a következő ízletes kiegészítője tekintélyes és kivételes virágkollekciónknak, amely a két legkeresettebb genetikai anyagot, a Banana OG-t és a Purple Punch-t ötvözi! Egy rendkívül nyugtató hatású, 55%-os indica tartalmú variációt választottunk ki, amely következetesen magasabb terméspotenciált biztosított rövidebb, mindössze 60-65 napos virágzási periódus mellett. Ez kombinálva a fokozott terpéntermeléssel, különösen a limonénnel és pinénnel, egy citrusos trópusi gyümölcs ízű gerincet hozott létre, amely tökéletes a banán OG érett, édes banán kitűnő esszenciáihoz. A BANANA PUNCH egy erős, strapabíró növény, amely rendkívül sokoldalúan használható a termesztési technikák széles skáláján. Beltérben néhány héten belül eléri a tökéletesen kezelhető magasságot, míg a szabadban pedig szeptember végén valami egészen különleges érettségre számíthatunk. Az OG Kush leszármazott Purple Punch lélegzetelállító színei és aromás tulajdonságai nem vesztek el a tenyésztési folyamat során. Ahogy a BANANA PUNCH-unk fejlődik, gyönyörű mély lilák és narancsok jelennek meg a zöld sötét, élénk árnyalatait ellenpontozva. A virágzás kezdetével ágai gyorsan formát öltenek, olajbogyó alakú fürtjei folyamatosan nőnek és szaporodnak, amelyeket sűrű borostyánszínű bibék és ragacsos, gyantás trichómák aranybevonata fed. A Banana Punch-ban a legnagyobb mennyiségben előforduló terpén a limonén, ezt követi a pinén, a mircén és a kariofilén. Szeretnél többet megtudni? Kövesd Toni13-at, amint neveli a Barney’s Farm rangos BANANA PUNCH-ját https://cultivandomedicina.com/blog-cultivo-marihuana
45% Sativa 55% Indica
Mi a legjobb hőmérséklet a Banana Punch kannabisz magok csíráztatásához?
A Banana Punch kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.