LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Banana Punch
Banana Punch 1Banana Punch 2Banana Punch 3Banana Punch 4Banana Punch 5
Banana Punch 6Banana Punch 7Banana Punch 8Banana Punch 9Banana Punch 10

BANANA PUNCH STRAIN

ÚJABB TENYéSZTéSI MESTERKURZUS, LENYűGöZő AROMáK éS EGZOTIKUS SZíNEK A BANANA OG X PURPLE PUNCH TERMéKüNKBőL

 
RATING
Banana OG x Purple Punch
33% OFF
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Banana Punch Kannabiszmagok

BANANA PUNCH a Barneys Farm-tól A BANANA PUNCH egy újabb tenyésztési mesterkurzus a Barney’s Farm laborból, és a következő ízletes kiegészítője tekintélyes és kivételes virágkollekciónknak, amely a két legkeresettebb genetikai anyagot, a Banana OG-t és a Purple Punch-t ötvözi! Egy rendkívül nyugtató hatású, 55%-os indica tartalmú variációt választottunk ki, amely következetesen magasabb terméspotenciált biztosított rövidebb, mindössze 60-65 napos virágzási periódus mellett. Ez kombinálva a fokozott terpéntermeléssel, különösen a limonénnel és pinénnel, egy citrusos trópusi gyümölcs ízű gerincet hozott létre, amely tökéletes a banán OG érett, édes banán kitűnő esszenciáihoz. A BANANA PUNCH egy erős, strapabíró növény, amely rendkívül sokoldalúan használható a termesztési technikák széles skáláján. Beltérben néhány héten belül eléri a tökéletesen kezelhető magasságot, míg a szabadban pedig szeptember végén valami egészen különleges érettségre számíthatunk. Az OG Kush leszármazott Purple Punch lélegzetelállító színei és aromás tulajdonságai nem vesztek el a tenyésztési folyamat során. Ahogy a BANANA PUNCH-unk fejlődik, gyönyörű mély lilák és narancsok jelennek meg a zöld sötét, élénk árnyalatait ellenpontozva. A virágzás kezdetével ágai gyorsan formát öltenek, olajbogyó alakú fürtjei folyamatosan nőnek és szaporodnak, amelyeket sűrű borostyánszínű bibék és ragacsos, gyantás trichómák aranybevonata fed. A Banana Punch-ban a legnagyobb mennyiségben előforduló terpén a limonén, ezt követi a pinén, a mircén és a kariofilén. Szeretnél többet megtudni? Kövesd Toni13-at, amint neveli a Barney’s Farm rangos BANANA PUNCH-ját https://cultivandomedicina.com/blog-cultivo-marihuanaA Banana Punch Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Banana Punch törzse az 45% Sativa 55% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Banana Punch fajta magjaimat?
A Banana Punch magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Banana Punch fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Banana Punch kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Banana Punch magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Banana Punch magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Banana Punch kannabisz magok csíráztatásához?
A Banana Punch kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Banana Punch Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Banana OG x Purple Punch
Nyugodt, euforikus, boldog kreatív
1500 gr/plant
600-700 gr/m˛
60 - 65
OKTÓBER
1st-2nd week
110cm
100-110cm
150-200cm
KÖZEPES
55%
45%
NAGYRÉSZT INDICA
Földes édes banán, trópusi édes bogyók
Érett banán. Édes-savanyú citrus
3
Cool, Hot & Temperate
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Banana OG x Purple Punch
Nyugodt, euforikus, boldog kreatív
1500 gr/plant
600-700 gr/m˛
60 - 65
OKTÓBER
1st-2nd week
110cm
100-110cm
150-200cm
KÖZEPES
55%
45%
NAGYRÉSZT INDICA
Földes édes banán, trópusi édes bogyók
Érett banán. Édes-savanyú citrus
3
Cool, Hot & Temperate

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el