BISCOTTI MINTZ STRAIN
TAPASZTALD MEG A KIVáLó AMERIKAI GENETIKáT éS HIHETETLEN íZEKET A BISCOTTI MINTZ-SZEL
Biscotti Mintz Kannabiszmagok
BISCOTTI MINTZa Barney's Farm-tól. Az igazi ínyencek számára készült, az USA két prémium és leginkább megfoghatatlan törzséből. A labor keresztezte a Biscottit, a 80%-ban Indica domináns világsztárt, az exkluzív és finom Mintz fenotípusunkkal. Az eredmények lenyűgözőek voltak, a Cookie-k variáns x OG Kush szülők biztosítják a hihetetlen hatékonyságot és az ízgerincet. Ehhez adódik hozzá a krémes sima Mintz genetika, amely létrehozta a törzs ezen ínycsiklandó új bajnokát, katalógusunk teljesen egyedi kiadását. A BISCOTTI MINTZ túlnyomórészt egy mélylila növény, amelynek trichóma termelése egészen elképesztő. Az utolsó napokon levelek gyönyörű lila, narancs és zöld színekben pompáznak, amelyek szorosan körbeveszik a merész lila csíkokkal és hosszú narancssárga szőrökkel díszített sötétzöld rügyeket. Meg fogsz lepődni csábító, maradandó ízein és aromáin, amelyek csokis aprósüteményre emlékeztetnek, krémes menta- és fűszerárnyalattal. A jellegzetes limonén, kariofilén és eukaliptol terpének kivételesen étvágygerjesztő aromát hoznak létre. Fedezd fel a BISCOTTI MINTZ rendkívül kreatív, fókuszált és pihentető hatását, amely észrevehető és különálló energizáló testi érzettel párosul.
20% Sativa 80% Indica
Mi a legjobb hőmérséklet a Biscotti Mintz kannabisz magok csíráztatásához?
A Biscotti Mintz kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.