LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Biscotti Mintz
Biscotti Mintz 1Biscotti Mintz 2Biscotti Mintz 3Biscotti Mintz 4Biscotti Mintz 5
Biscotti Mintz 6Biscotti Mintz 7Biscotti Mintz 8Biscotti Mintz 9Biscotti Mintz 10

BISCOTTI MINTZ STRAIN

TAPASZTALD MEG A KIVáLó AMERIKAI GENETIKáT éS HIHETETLEN íZEKET A BISCOTTI MINTZ-SZEL

 
RATING
Biscotti x Mintz
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Biscotti Mintz Kannabiszmagok

BISCOTTI MINTZ™a Barney's Farm-tól. Az igazi ínyencek számára készült, az USA két prémium és leginkább megfoghatatlan törzséből. A labor keresztezte a Biscottit, a 80%-ban Indica domináns világsztárt, az exkluzív és finom Mintz fenotípusunkkal. Az eredmények lenyűgözőek voltak, a Cookie-k variáns x OG Kush szülők biztosítják a hihetetlen hatékonyságot és az ízgerincet. Ehhez adódik hozzá a krémes sima Mintz genetika, amely létrehozta a törzs ezen ínycsiklandó új bajnokát, katalógusunk teljesen egyedi kiadását. A BISCOTTI MINTZ™ túlnyomórészt egy mélylila növény, amelynek trichóma termelése egészen elképesztő. Az utolsó napokon levelek gyönyörű lila, narancs és zöld színekben pompáznak, amelyek szorosan körbeveszik a merész lila csíkokkal és hosszú narancssárga szőrökkel díszített sötétzöld rügyeket. Meg fogsz lepődni csábító, maradandó ízein és aromáin, amelyek csokis aprósüteményre emlékeztetnek, krémes menta- és fűszerárnyalattal. A jellegzetes limonén, kariofilén és eukaliptol terpének kivételesen étvágygerjesztő aromát hoznak létre. Fedezd fel a BISCOTTI MINTZ™ rendkívül kreatív, fókuszált és pihentető hatását, amely észrevehető és különálló energizáló testi érzettel párosul.

Biscotti Mintz Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Biscotti x Mintz
Kreatív, relaxáló test Magas
1.5kg per plant
600-650 gr/m˛
56 - 63
OKTÓBER
1st-2nd week
80-90cm
200cm
KÖZEPES
80%
20%
NAGYRÉSZT INDICA
kushy ízek, csipetnyi csokis keksz, krémes menta.
Kivételesen étvágygerjesztő krémes kushy aroma.
FORRÓ ÉS MÉRSÉKELT
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Biscotti x Mintz
Kreatív, relaxáló test Magas
1.5kg per plant
600-650 gr/m˛
56 - 63
OKTÓBER
1st-2nd week
80-90cm
200cm
KÖZEPES
80%
20%
NAGYRÉSZT INDICA
kushy ízek, csipetnyi csokis keksz, krémes menta.
Kivételesen étvágygerjesztő krémes kushy aroma.
FORRÓ ÉS MÉRSÉKELT

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el