BLUE CHEESE STRAIN
EZEN öRöK KLASSZIKUS FOGYASZTáSA KöZBEN NéZD, HOGY A VILáG HOGYAN OLVAD EGY LáGYABB, JáTéKOSABB VáLTOZATáBA
Blue Cheese Kannabiszmagok
A Barney’s Farm Blue Cheese-e messze a legjobb, legütősebb változat a piacon, amitől mindenki garantáltan eldobja az agyát. E rendkívül bőven termő, könnyen termeszthető fajta elképesztően illatos és zamatos rügyeket hoz. Az érett sajtéra emlékeztető jellegzetes bukéját szépen lekerekíti az édes fekete áfonyát idéző utóíze. Az alacsony, bokros növény erős oldalágain a rövid virágzási szakaszban ólomnehéz, ragacsos bugák fejlődnek. Megnyugtat és relaxál – az indica erős szedatív hatását kedvelőknek biztosan bejön majd. Már autovirágzó variánsként is beszerezhető.
20% Sativa 80% Indica
Mi a legjobb hőmérséklet a Blue Cheese kannabisz magok csíráztatásához?
A Blue Cheese kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.