BLUE CHEESE STRAIN
EZEN öRöK KLASSZIKUS FOGYASZTáSA KöZBEN NéZD, HOGY A VILáG HOGYAN OLVAD EGY LáGYABB, JáTéKOSABB VáLTOZATáBA
Blue Cheese Kannabiszmagok
A Barney’s Farm Blue Cheese-e messze a legjobb, legütősebb változat a piacon, amitől mindenki garantáltan eldobja az agyát. E rendkívül bőven termő, könnyen termeszthető fajta elképesztően illatos és zamatos rügyeket hoz. Az érett sajtéra emlékeztető jellegzetes bukéját szépen lekerekíti az édes fekete áfonyát idéző utóíze. Az alacsony, bokros növény erős oldalágain a rövid virágzási szakaszban ólomnehéz, ragacsos bugák fejlődnek. Megnyugtat és relaxál – az indica erős szedatív hatását kedvelőknek biztosan bejön majd. Már autovirágzó variánsként is beszerezhető.
A Blue Cheese Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Blue Cheese törzse az 20% Sativa 80% Indica
Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Blue Cheese fajta magjaimat?
A Blue Cheese magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.
Mi a legjobb módszer a Blue Cheese fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Blue Cheese kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Blue Cheese magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Blue Cheese magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.
Mi a legjobb hőmérséklet a Blue Cheese kannabisz magok csíráztatásához?
A Blue Cheese kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.