BLUE CHEESE AUTO STRAIN
ÍZLELJ SAJTOS RüGYEKET AZONNAL KLASSZIKUS BLUE CHEESE FAJTáNK EZEN öNVIRáGZó VáLTOZATáVAL
Blue Cheese Auto Kannabiszmagok
Saját klasszikus Blue Cheese-ünk pofonegyszerűen termeszthető és rendkívül bőven termő, autovirágzású változata. Az úttörő Blue Cheese Auto a Barney’s Farm Blue Cheese-ének és egy különleges ruderalis törzs keresztezésének eredménye. Érdekessége, hogy a vegetációs időszaka az ötödik héten magától átcsap virágzásba. Autovirágzó növényünk ínycsiklandó illata és sajtos-földes íze egyértelműen a Blue Cheese bukéját idézi, termesztése ugyanakkor semmilyen nehézséget sem okoz, mivel a legtöbb kultúrában jól fejlődik.
A Blue Cheese Auto Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Blue Cheese Auto törzse az 20% Sativa 80% Indica
Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Blue Cheese Auto fajta magjaimat?
A Blue Cheese Auto magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.
Mi a legjobb módszer a Blue Cheese Auto fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Blue Cheese Auto kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Blue Cheese Auto magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Blue Cheese Auto magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.
Mi a legjobb hőmérséklet a Blue Cheese Auto kannabisz magok csíráztatásához?
A Blue Cheese Auto kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.