BLUE CHEESE AUTO STRAIN
ÍZLELJ SAJTOS RüGYEKET AZONNAL KLASSZIKUS BLUE CHEESE FAJTáNK EZEN öNVIRáGZó VáLTOZATáVAL
Blue Cheese Auto Kannabiszmagok
Saját klasszikus Blue Cheese-ünk pofonegyszerűen termeszthető és rendkívül bőven termő, autovirágzású változata. Az úttörő Blue Cheese Auto a Barney’s Farm Blue Cheese-ének és egy különleges ruderalis törzs keresztezésének eredménye. Érdekessége, hogy a vegetációs időszaka az ötödik héten magától átcsap virágzásba. Autovirágzó növényünk ínycsiklandó illata és sajtos-földes íze egyértelműen a Blue Cheese bukéját idézi, termesztése ugyanakkor semmilyen nehézséget sem okoz, mivel a legtöbb kultúrában jól fejlődik.
20% Sativa 80% Indica
Mi a legjobb hőmérséklet a Blue Cheese Auto kannabisz magok csíráztatásához?
A Blue Cheese Auto kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.