LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Blue Sunset Sherbert
Blue Sunset Sherbert 1Blue Sunset Sherbert 2Blue Sunset Sherbert 3Blue Sunset Sherbert 4Blue Sunset Sherbert 5
Blue Sunset Sherbert 6Blue Sunset Sherbert 7Blue Sunset Sherbert 8Blue Sunset Sherbert 9Blue Sunset Sherbert 10

BLUE SUNSET SHERBERT

KéSZüLJ FEL AZ EGZOTIKUS, TERPéNBEN GAZDAG AROMáK éS KáPRáZATOS SZíNEK éLMéNYéRE

 
RATING
Sunset Sherbet x Purple Punch
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

BLUE SUNSET SHERBERT™ Kannabiszmagok

BLUE SUNSET SHERBERT™ a Barney's Farm-tól. Indicás hibrid, amely hatalmas hozamokat eredményez anélkül, hogy kezelhetetlenné válna az oldalágak sokaságával, amelyek mindegyike képes a legnehezebb rügyeket is megtartani. Szupergyors virágzás mindössze 59–63 nap alatt, 650–700 g/m2-t eredményezve. Kompakt termetű, átlagon felüli trichóma-termelése és beltéri 80 cm körüli magassága igazi élvezet. A szabadban elérheti a két méter feletti megdöbbentő magasságot, és növényenként akár 1 kg-ot is betakaríthatunk. A BLUE SUNSET SHERBERT™ káprázatosan néz ki az utolsó napokban, mágikus átalakulást mutatva, amely egzotikus színű levelek és élénk narancssárga szőrök hipnotizáló kaleidoszkópja. Tömött, gyantás rügyeit csillogó trichómák borítják, THC-szintje a bámulatos 28%-ot is elérheti. Purple Punch és a Sherbet Dib Dab felhangok is megtalálhatók ezekben a csodálatos példányokban. Magas a terpénszintje, limonént, humulént és terpinolént tartalmaz, amelyek kiemelik a kellemes cukorka, citromhéj és édes erdeigyümölcs illatokat. A BLUE SUNSET SHERBERT™ mámorítóan erős hatásokkal bír, amelyek mindkét világ legjavát ötvözik, azonnal serkentő, kreatív euforikus sativa hatást kombinálva az indica teljes testet nyugtató élményével! Tökéletes módja egy nap lezárásának.

Blue Sunset Sherbert Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Sunset Sherbet x Purple Punch
Kreatív euforikus sativa + teljes testi indica nyugtató hatás
1kg per plant
650-700 gr/m˛
59 - 63
OKTÓBER
1st-2nd week
80cm
150-200 cm
65%
35%
NAGYRÉSZT INDICA
Édes cukorka, citrus
Cukorka, citromhéj és édes bogyó
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Sunset Sherbet x Purple Punch
Kreatív euforikus sativa + teljes testi indica nyugtató hatás
1kg per plant
650-700 gr/m˛
59 - 63
OKTÓBER
1st-2nd week
80cm
150-200 cm
65%
35%
NAGYRÉSZT INDICA
Édes cukorka, citrus
Cukorka, citromhéj és édes bogyó

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el