LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Blue Cheese
Blue Cheese 1Blue Cheese 2Blue Cheese 3Blue Cheese 4Blue Cheese 5
Blue Cheese 6Blue Cheese 7Blue Cheese 8Blue Cheese 9Blue Cheese 10

BLUE CHEESE STRAIN

EZEN öRöK KLASSZIKUS FOGYASZTáSA KöZBEN NéZD, HOGY A VILáG HOGYAN OLVAD EGY LáGYABB, JáTéKOSABB VáLTOZATáBA

 
RATING
Original Cheese x Blueberry
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Blue Cheese Kannabiszmagok

A Barney’s Farm Blue Cheese-e messze a legjobb, legütősebb változat a piacon, amitől mindenki garantáltan eldobja az agyát. E rendkívül bőven termő, könnyen termeszthető fajta elképesztően illatos és zamatos rügyeket hoz. Az érett sajtéra emlékeztető jellegzetes bukéját szépen lekerekíti az édes fekete áfonyát idéző utóíze. Az alacsony, bokros növény erős oldalágain a rövid virágzási szakaszban ólomnehéz, ragacsos bugák fejlődnek. Megnyugtat és relaxál – az indica erős szedatív hatását kedvelőknek biztosan bejön majd. Már autovirágzó variánsként is beszerezhető.A Blue Cheese Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Blue Cheese törzse az 20% Sativa 80% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Blue Cheese fajta magjaimat?
A Blue Cheese magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Blue Cheese fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Blue Cheese kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Blue Cheese magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Blue Cheese magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Blue Cheese kannabisz magok csíráztatásához?
A Blue Cheese kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Blue Cheese Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Original Cheese x Blueberry
Öröm, eufória, mély testi relaxáció, álmosság, kreativitás, éhség
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
60 - 65
OKTÓBER
1st-2nd week
80-110cm
80-110cm
120-150cm
KÖZEPES
80%
20%
NAGYRÉSZT INDICA
Fekete áfonya, sajt, krémes, fűszeres, édes
Kék sajt, édes fekete áfonya, földes, pikáns, édes
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Original Cheese x Blueberry
Öröm, eufória, mély testi relaxáció, álmosság, kreativitás, éhség
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
60 - 65
OKTÓBER
1st-2nd week
80-110cm
80-110cm
120-150cm
KÖZEPES
80%
20%
NAGYRÉSZT INDICA
Fekete áfonya, sajt, krémes, fűszeres, édes
Kék sajt, édes fekete áfonya, földes, pikáns, édes

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el