LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Blue Cheese Auto
Blue Cheese Auto 1Blue Cheese Auto 2Blue Cheese Auto 3Blue Cheese Auto 4Blue Cheese Auto 5
Blue Cheese Auto 6Blue Cheese Auto 7Blue Cheese Auto 8Blue Cheese Auto 9Blue Cheese Auto 10

BLUE CHEESE AUTO STRAIN

ÍZLELJ SAJTOS RüGYEKET AZONNAL KLASSZIKUS BLUE CHEESE FAJTáNK EZEN öNVIRáGZó VáLTOZATáVAL

 
RATING
Cheese x Blueberry x Ruderalis
33% OFF
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Blue Cheese Auto Kannabiszmagok

Saját klasszikus Blue Cheese-ünk pofonegyszerűen termeszthető és rendkívül bőven termő, autovirágzású változata. Az úttörő Blue Cheese Auto a Barney’s Farm Blue Cheese-ének és egy különleges ruderalis törzs keresztezésének eredménye. Érdekessége, hogy a vegetációs időszaka az ötödik héten magától átcsap virágzásba. Autovirágzó növényünk ínycsiklandó illata és sajtos-földes íze egyértelműen a Blue Cheese bukéját idézi, termesztése ugyanakkor semmilyen nehézséget sem okoz, mivel a legtöbb kultúrában jól fejlődik.A Blue Cheese Auto Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Blue Cheese Auto törzse az 20% Sativa 80% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Blue Cheese Auto fajta magjaimat?
A Blue Cheese Auto magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Blue Cheese Auto fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Blue Cheese Auto kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Blue Cheese Auto magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Blue Cheese Auto magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Blue Cheese Auto kannabisz magok csíráztatásához?
A Blue Cheese Auto kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Blue Cheese Auto Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Cheese x Blueberry x Ruderalis
Ellazult, boldog, agyi, békés, nyugtató, felemelő, nyugodt
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m˛
500
70 - 75
80-100cm
90-120cm
RÖVID
80/100cm
80%
20%
NAGYRÉSZT INDICA
Fűszeres, enyhén krémes sajtos, bogyó, fekete áfonya
Érett sajt, édes, gyümölcsös, poshadt utóíz
FORRÓ
Stable
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Cheese x Blueberry x Ruderalis
Ellazult, boldog, agyi, békés, nyugtató, felemelő, nyugodt
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m˛
500
70 - 75
80-100cm
90-120cm
RÖVID
80/100cm
80%
20%
NAGYRÉSZT INDICA
Fűszeres, enyhén krémes sajtos, bogyó, fekete áfonya
Érett sajt, édes, gyümölcsös, poshadt utóíz
FORRÓ
Stable

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el