LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Blueberry OG
Blueberry OG 1Blueberry OG 2Blueberry OG 3Blueberry OG 4Blueberry OG 5
Blueberry OG 6Blueberry OG 7Blueberry OG 8Blueberry OG 9Blueberry OG 10

BLUEBERRY OG STRAIN

DOBD FEL NAPODAT A BLUEBERRY OG FAJTáVAL éS éREZD, AHOGY A FáJDALOM KIMEGY A TAGJAIDBóL

 
RATING
BlueBerry x OG Kush
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Blueberry OG Kannabiszmagok

A világ két legnemesebb származási vonalának egyesítése, és ezek legkívánatosabb tulajdonságainak megőrzése roppant komplex feladat elé állított bennünket. A Blueberry OG azonban egy olyan fajta lett, amelyben a Blueberry klasszikus indica powerje és a híres OG Kush gazdag pszichoaktív gerince egyaránt tetten érhető. Ettől a pompás hibridtől minden termesztőnek eláll majd a lélegzete. A közepes magasságot elérő, számos oldalágat és hatalmas, rügyekkel teli bugákat fejlesztő növény átható édes citrus- és pézsmaillatot áraszt. Hozama elérheti a négyzetméterenként 700 grammot.A Blueberry OG Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Blueberry OG törzse az 30% Sativa 70% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Blueberry OG fajta magjaimat?
A Blueberry OG magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Blueberry OG fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Blueberry OG kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Blueberry OG magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Blueberry OG magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Blueberry OG kannabisz magok csíráztatásához?
A Blueberry OG kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Blueberry OG Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
BlueBerry x OG Kush
Felemelő, agyi, eufória, kuncogás, test/lélek ellazítása, nyugtató
1000 gr/plant
550-650 gr/m˛
55 - 65
SZEPTEMBER
3rd-4th week
MAGAS
100-120cm
100-110cm
120-150cm
KÖZEPES
70%
30%
NAGYRÉSZT INDICA
Fekete áfonya, pézsma, citrus, fenyő, gazdag
Citrom, fenyő, narancs
4
20ltr
Cool, Hot & Temperate
Stable
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
BlueBerry x OG Kush
Felemelő, agyi, eufória, kuncogás, test/lélek ellazítása, nyugtató
1000 gr/plant
550-650 gr/m˛
55 - 65
SZEPTEMBER
3rd-4th week
MAGAS
100-120cm
100-110cm
120-150cm
KÖZEPES
70%
30%
NAGYRÉSZT INDICA
Fekete áfonya, pézsma, citrus, fenyő, gazdag
Citrom, fenyő, narancs
4
20ltr
Cool, Hot & Temperate
Stable

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el