LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Bubba Kush

BUBBA KUSH STRAIN

ÉREZD A BUBBA KUSH, A VILáGSIKERű INDICáNK EREJéT

 
RATING
Afghan Kush Landrace x OG Kush
33% OFF
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Bubba Kush Kannabiszmagok

Ez a figyelemre méltó növény valóban annak a híres genetikának a leszármazottja, amelyet eredetileg egy olyan ember fedezett fel, akit csak az Egyesült Államokban csak „Bubbha” néven ismernek. A csapat mostanra stabilizálta és emelte olyan szintre, amely megfelel a jól ismert történetének és hírnevének. Ez kétségtelenül a világ egyik legkedveltebb indikája, amely megdöbbentő 29%-os THC-vel rendelkezik. A Bubba Kush egy pimasz, mégis termékeny növény, amely nem nő túl magasra a gyors 8–9 hetes virágzása alatt. Ezen jellemzője miatt ideális jelölt lehet azok számára, akik erőteljes hatású fajtára vágynak, amely nem sok helyet foglal el bimbózás közben. A teljesítmény semmilyen módon nem sérül, a beltéri akár 600g/m2 végtermés pedig könnyen elérhető, ha egy kis szeretettel és gondossággal szolgáljuk a Bubba igényeit. Robbanj be a Bubba világába és tapasztald meg a világ egyik legnyugtatóbb kannabisz törzsét. Az eredeti afgán származási vonal biztosítja a kiemelkedő hatékonyságot. A keletről származó egzotikus illatok emlékeztetnek az aromás török csokoládéra. Miért nem teszel egy kört ezen a páratlan varázsszőnyegen, amely az egyedüli és megismételhetetlen Bubba Kush? Október első egy-két hetében a szabadban szüretelhetsz, és örömmel fogod látni, ahogy szilárd, benzinillatú jóság kezdi elborítani minden ágát. A virágzás előrehaladtával ezek a rügyek a kannabisz-világ egyik legfeledhetetlenebb gyöngyszemeivé fejlődnek. Kapaszkodj meg, mert a hatása miatt ez az egyik legkeresettebb fajta. Bármi is történjék, ne hagyd ki a Bubbát!A Bubba Kush Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Bubba Kush törzse az 30% Sativa 70% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Bubba Kush fajta magjaimat?
A Bubba Kush magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Bubba Kush fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Bubba Kush kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Bubba Kush magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Bubba Kush magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Bubba Kush kannabisz magok csíráztatásához?
A Bubba Kush kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Bubba Kush Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Afghan Kush Landrace x OG Kush
Euforikus relaxáció, nyugtató
1500 gr/plant
600-700 gr/m˛
56 - 63
OKTÓBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
KÖZEPES
70%
30%
NAGYRÉSZT INDICA
Édes hasis, mokka, nyirkos földes
Hasis, enyhén édes, földes aromájú fűszerek
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Afghan Kush Landrace x OG Kush
Euforikus relaxáció, nyugtató
1500 gr/plant
600-700 gr/m˛
56 - 63
OKTÓBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
KÖZEPES
70%
30%
NAGYRÉSZT INDICA
Édes hasis, mokka, nyirkos földes
Hasis, enyhén édes, földes aromájú fűszerek

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el