LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Bubba Kush

BUBBA KUSH STRAIN

ÉREZD A BUBBA KUSH, A VILáGSIKERű INDICáNK EREJéT

 
RATING
Afghan Kush Landrace x OG Kush
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

BUBBA KUSH™ Kannabiszmagok

Ez a figyelemre méltó növény valóban annak a híres genetikának a leszármazottja, amelyet eredetileg egy olyan ember fedezett fel, akit csak az Egyesült Államokban csak „Bubbha” néven ismernek. A csapat mostanra stabilizálta és emelte olyan szintre, amely megfelel a jól ismert történetének és hírnevének. Ez kétségtelenül a világ egyik legkedveltebb indikája, amely megdöbbentő 29%-os THC-vel rendelkezik. A Bubba Kush egy pimasz, mégis termékeny növény, amely nem nő túl magasra a gyors 8–9 hetes virágzása alatt. Ezen jellemzője miatt ideális jelölt lehet azok számára, akik erőteljes hatású fajtára vágynak, amely nem sok helyet foglal el bimbózás közben. A teljesítmény semmilyen módon nem sérül, a beltéri akár 600g/m2 végtermés pedig könnyen elérhető, ha egy kis szeretettel és gondossággal szolgáljuk a Bubba igényeit. Robbanj be a Bubba világába és tapasztald meg a világ egyik legnyugtatóbb kannabisz törzsét. Az eredeti afgán származási vonal biztosítja a kiemelkedő hatékonyságot. A keletről származó egzotikus illatok emlékeztetnek az aromás török csokoládéra. Miért nem teszel egy kört ezen a páratlan varázsszőnyegen, amely az egyedüli és megismételhetetlen Bubba Kush? Október első egy-két hetében a szabadban szüretelhetsz, és örömmel fogod látni, ahogy szilárd, benzinillatú jóság kezdi elborítani minden ágát. A virágzás előrehaladtával ezek a rügyek a kannabisz-világ egyik legfeledhetetlenebb gyöngyszemeivé fejlődnek. Kapaszkodj meg, mert a hatása miatt ez az egyik legkeresettebb fajta. Bármi is történjék, ne hagyd ki a Bubbát!

Bubba Kush Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Afghan Kush Landrace x OG Kush
Euforikus relaxáció, nyugtató
1kg per plant
550-600 gr/m˛
56 - 63
OKTÓBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
KÖZEPES
70%
30%
NAGYRÉSZT INDICA
Édes hasis, mokka, nyirkos földes
Hasis, enyhén édes, földes aromájú fűszerek
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Afghan Kush Landrace x OG Kush
Euforikus relaxáció, nyugtató
1kg per plant
550-600 gr/m˛
56 - 63
OKTÓBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
KÖZEPES
70%
30%
NAGYRÉSZT INDICA
Édes hasis, mokka, nyirkos földes
Hasis, enyhén édes, földes aromájú fűszerek

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el