CBD CARAMEL - REGULAR STRAIN
GYóGYíTSD MEG A FáJDALMAT éS MéG SZáMOS EGYEBET EZZEL A KöNNYED, RENDKíVüLI CBD CARAMEL FAJTáVAL
CBD Caramel - Regular Kannabiszmagok
A CBD Caramel egy magas CBD-tartalmú egzotikus édeshármas eredménye. A 70 százalékban indica jegyeket felvonultató fajtában 1:1 a CBD és a THC aránya. A kezdetektől fogva dinamikusan fejlődő növény sok gyantát termelő, sativa-jellegű virágokat hoz, amelyek mindössze 60 nap után betakaríthatók! A négyzetmétereként 500 grammos hozam zárt téri termesztés esetén is minden további nélkül elérhető. A CBD Caramel azonban a szabadban is szépen fejlődik. Édes, ragadós rügyeinek enyhén pszichoaktív füstje felemelő élményt nyújt, és garantáltan megnyugtatja az orvosi kezelést igényló szmókereket.
A CBD Caramel - Regular Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm CBD Caramel - Regular törzse az 30% Sativa 70% Indica
Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a CBD Caramel - Regular fajta magjaimat?
A CBD Caramel - Regular magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.
Mi a legjobb módszer a CBD Caramel - Regular fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a CBD Caramel - Regular kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a CBD Caramel - Regular magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a CBD Caramel - Regular magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.
Mi a legjobb hőmérséklet a CBD Caramel - Regular kannabisz magok csíráztatásához?
A CBD Caramel - Regular kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.