LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Cheese

CHEESE STRAIN

REPüLJ EL A SAJTBOLYGóRA A KANNABISZ TöRZSEK NAGYAPJáVAL - A KüLöNLEGES CHEESE VISSZATéRT.

 
RATING
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Cheese Kannabiszmagok

Feminizált Cheese a Barney's Farm-tól! Ehhez a mindenkori klasszikushoz egy kis bemutatás dukál. Ez a szigorúan őrzött eredeti törzs egy újabb sajtos galaxisba visz, amely lüktető kreativitással és szeretettel van tele. Termesztése kifejezetten élményszámba megy. E büdös erőmű óriási mennyiségű, sajttól csillogó oldalágat fog növeszteni. A beltéri kertészek 600 g/m2-t szüretelhetnek, kültéri szakértők jóval 1 kg-ot meghaladó eredményt érhetnek el egyetlen növénynél. És mindezt csupán nyolc hét virágzási idő után. A magával ragadó sajtélmény álomszerűvé és elragadóvá varázsolja a napod, lenyűgöző lendületet adva a kreativitásnak és a társasági életnek, amely mindettől egy kicsit fényesebbé válik. Vigyázz a túlfogyasztással, mivel ennek a kannabisznak nincs felső határa. Csak egyre "sajtosabb" leszel. Ez az egyik oka annak, hogy a Cheese az egyik legismertebb kannabisz törzs ezen a bolygón. Ideális választás tapasztalt szmókereknek. A kannabiszvilág forradalmi fajtájaként, ez a teljesen elképesztő növény határozottan kipipálja az összes négyzetet. Hozama megbízható, minden alkalommal magas mennyiséggel. Az íze egyedülállóan gyümölcsös, sajt aromával. És természetesen a hatása egyszerűen mennyei. Vigyázz, ki ne hagyd a Barney's Farm e rendkívül tüzes Cheese példányát.

Cheese Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Boldog, nyugodt, euforikus, éhség
600g per plant
500-600 gr/m˛
56 - 63
OKTÓBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
KÖZEPES
50%
50%
Indica/Sativa
Diós Cheddar sajt
Old school skunk, csípős gyümölcsök és füstölt Cheddar sajt
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Boldog, nyugodt, euforikus, éhség
600g per plant
500-600 gr/m˛
56 - 63
OKTÓBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
KÖZEPES
50%
50%
Indica/Sativa
Diós Cheddar sajt
Old school skunk, csípős gyümölcsök és füstölt Cheddar sajt

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el