CHEESE STRAIN
REPüLJ EL A SAJTBOLYGóRA A KANNABISZ TöRZSEK NAGYAPJáVAL - A KüLöNLEGES CHEESE VISSZATéRT.
Cheese Kannabiszmagok
Feminizált Cheese a Barney's Farm-tól! Ehhez a mindenkori klasszikushoz egy kis bemutatás dukál. Ez a szigorúan őrzött eredeti törzs egy újabb sajtos galaxisba visz, amely lüktető kreativitással és szeretettel van tele. Termesztése kifejezetten élményszámba megy. E büdös erőmű óriási mennyiségű, sajttól csillogó oldalágat fog növeszteni. A beltéri kertészek 600 g/m2-t szüretelhetnek, kültéri szakértők jóval 1 kg-ot meghaladó eredményt érhetnek el egyetlen növénynél. És mindezt csupán nyolc hét virágzási idő után. A magával ragadó sajtélmény álomszerűvé és elragadóvá varázsolja a napod, lenyűgöző lendületet adva a kreativitásnak és a társasági életnek, amely mindettől egy kicsit fényesebbé válik. Vigyázz a túlfogyasztással, mivel ennek a kannabisznak nincs felső határa. Csak egyre "sajtosabb" leszel. Ez az egyik oka annak, hogy a Cheese az egyik legismertebb kannabisz törzs ezen a bolygón. Ideális választás tapasztalt szmókereknek. A kannabiszvilág forradalmi fajtájaként, ez a teljesen elképesztő növény határozottan kipipálja az összes négyzetet. Hozama megbízható, minden alkalommal magas mennyiséggel. Az íze egyedülállóan gyümölcsös, sajt aromával. És természetesen a hatása egyszerűen mennyei. Vigyázz, ki ne hagyd a Barney's Farm e rendkívül tüzes Cheese példányát.
A Cheese Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Cheese törzse az 50% Sativa 50% Indica
Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Cheese fajta magjaimat?
A Cheese magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.
Mi a legjobb módszer a Cheese fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Cheese kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Cheese magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Cheese magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.
Mi a legjobb hőmérséklet a Cheese kannabisz magok csíráztatásához?
A Cheese kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.