LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Chronic Thunder
Chronic Thunder 1Chronic Thunder 2Chronic Thunder 3Chronic Thunder 4Chronic Thunder 5
Chronic Thunder 6Chronic Thunder 7Chronic Thunder 8Chronic Thunder 9

CHRONIC THUNDER STRAIN

LéPJ HáTRA éS CSODáLD MEG A LéLEGZETELáLLíTó ALASZKAI CHRONIC THUNDER FAJTáT!

 
RATING
Chronic x Alaskan Thunder Fuck
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET
  • Sajnáljuk, ez a mag jelenleg nem kapható.
  • Szeretné, ha e-mail-ben értesítenénk, amikor ez a mag ismét raktáron van?

Chronic Thunder Kannabiszmagok

A Chronic Thunder a legendás Alaskan Thunder és a stabil, bőtermő Dr Chronic keresztezésének eredménye. Mindkét csúcsgenetikájú szülő önmagában is jó hírnévnek örvend, mégpedig nem alaptalanul. Ez a csodálatos génkombináció azonban egy kiemelkedő hozamú, rövid virágzási idejű, döntően indica típusú variánst eredményezett, amely beltérben 100 cm magasra nő, és a mindössze 8 és fél hétig tartó virágzási szakasza végén alátámasztást igénylő, nehéz oldalágakat fejleszt. A Chronic Thunder hatása szellemi és nyugtató, míg illata és íze egyedülállóan fahéjas.A Chronic Thunder Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Chronic Thunder törzse az 20% Sativa 80% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Chronic Thunder fajta magjaimat?
A Chronic Thunder magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Chronic Thunder fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Chronic Thunder kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Chronic Thunder magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Chronic Thunder magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Chronic Thunder kannabisz magok csíráztatásához?
A Chronic Thunder kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Chronic Thunder Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Chronic x Alaskan Thunder Fuck
Lágyság, elégedettség, ellazulás
600 gr/m˛
55 - 60
SZEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
100cm
80%
20%
Csokoládé, földes, édes
Szárított fehér, fűszeres bors, földes, üzemanyag
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Chronic x Alaskan Thunder Fuck
Lágyság, elégedettség, ellazulás
600 gr/m˛
55 - 60
SZEPTEMBER
3rd-4th week
90/100cm
100cm
80%
20%
Csokoládé, földes, édes
Szárított fehér, fűszeres bors, földes, üzemanyag

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el