LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Critical Kush
Critical Kush 1Critical Kush 2Critical Kush 3Critical Kush 4Critical Kush 5
Critical Kush 6Critical Kush 7Critical Kush 8Critical Kush 9Critical Kush 10

CRITICAL KUSH

TAPASZTALD MEG A LEGNAGYOBB KUSH éLMéNYT EZZEL A PéLDáS OG KUSH KERESZTEZéSSEL

Cup Winner
RATING
Critical Mass x OG Kush
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

CRITICAL KUSH™ Kannabiszmagok

Legendás Critical Kush™-unk immár autovirágzó változatban is beszerezhető. Az autovirágzó szörnyetegek legnépszerűbbike alig 8–9 hét alatt beérik. A Critical Kush™ és legújabb autovirágzó tenyésznövényeink keresztezésével alakítottuk ki. Az ötödik héten kezd el virágozni, ezt követően maximálisan 75 centiméter magasra nő, miközben a központi és oldalágain megannyi kompakt, nehéz és ízletes bugát fejleszt. Aromájában a finom, földes fenyőillat kush ízekkel keveredik.

Critical Kush Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Critical Mass x OG Kush
Izgató, nyugtató, ellazító
650 gr/m˛
55 - 60
SZEPTEMBER
3rd-4th week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
KÖZEPES
100%
100% Indica
Friss fenyő, citromos pite, savanykás
Földes, gyógynövényes, üzemanyag
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Critical Mass x OG Kush
Izgató, nyugtató, ellazító
650 gr/m˛
55 - 60
SZEPTEMBER
3rd-4th week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
KÖZEPES
100%
100% Indica
Friss fenyő, citromos pite, savanykás
Földes, gyógynövényes, üzemanyag

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el