LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Critical Kush Auto
Critical Kush Auto 1Critical Kush Auto 2Critical Kush Auto 3Critical Kush Auto 4Critical Kush Auto 5
Critical Kush Auto 6Critical Kush Auto 7Critical Kush Auto 8Critical Kush Auto 9Critical Kush Auto 10

CRITICAL KUSH AUTO

MINőSéGI KUSH GYORSAN A CRITICAL KUSH AUTO FAJTáVAL, MINDöSSZE 9 HéT ALATT

 
RATING
Critical Kush x BF Super Auto #1
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

CRITICAL KUSH AUTO™ Kannabiszmagok

Legendás Critical Kush™-unk immár autovirágzó változatban is beszerezhető. Az autovirágzó szörnyetegek legnépszerűbbike alig 8–9 hét alatt beérik. A Critical Kush™ és legújabb autovirágzó tenyésznövényeink keresztezésével alakítottuk ki. Az ötödik héten kezd el virágozni, ezt követően maximálisan 75 centiméter magasra nő, miközben a központi és oldalágain megannyi kompakt, nehéz és ízletes bugát fejleszt. Aromájában a finom, földes fenyőillat kush ízekkel keveredik.

Critical Kush Auto Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Critical Kush x BF Super Auto #1
Ellazító, nyugtató, álmosító, agyi
550 gr/m˛
70 - 80
70/80cm
70/80cm
70-100cm
RÖVID
90%
10%
NAGYRÉSZT INDICA
Fenyőfa, kush
Édeskés, földes, gyümölcsös
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Critical Kush x BF Super Auto #1
Ellazító, nyugtató, álmosító, agyi
550 gr/m˛
70 - 80
70/80cm
70/80cm
70-100cm
RÖVID
90%
10%
NAGYRÉSZT INDICA
Fenyőfa, kush
Édeskés, földes, gyümölcsös

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el