LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Dos Si Dos Auto
Dos Si Dos Auto 1Dos Si Dos Auto 2Dos Si Dos Auto 3Dos Si Dos Auto 4Dos Si Dos Auto 5
Dos Si Dos Auto 6Dos Si Dos Auto 7Dos Si Dos Auto 8Dos Si Dos Auto 9Dos Si Dos Auto 10

DOS SI DOS AUTO

ÉLVEZD EZT A KEMéNYEN üTő, AUTOVIRáGZó CSODáT, AMELY OLYAN, MINT A PITE.

 
RATING
Dos Si Dos x BF Super Auto #1
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

DOS SI DOS AUTO™ Kannabiszmagok

Kövesd ma Toni13-at, a Barney's Farm hivatalos tenyésztőjét! Nézd meg a DOS SI DOS AUTO™ utolsó növekedési tesztjét. - https://cultivandomedicina.com/blog-cultivo-marihuana - https://www.facebook.com/pg/Toni13A/posts/ A DOS SI DOS AUTO™ egy rendkívüli új autovirágzó szuperfajta, amely indica-domináns, 65% indicával / 35% szatívával, tökéletesen illeszkedve az egyre növekvő Autovirágzó Cali kollekciónkba. Ez a drágakő összehozza a Face Off OG x Girl Scout Cookies történelmi szülői erejét, most keresztezve a BF Super Auto #1-gyel = Megnövekedett hozamok, teljesítmény és trichome termelés, amely a DOS SI DOS AUTO™-nak komoly genetikai lendületet ad. A Dos Si Dos Auto™ enyhíti a szorongást és a fájdalmat és minden szempontból kellemesebbé teszi a napot. A hosszan tartó citromíz a nagyi citromos habcsókpitéjére emlékeztet, amit épp most vett ki a sütőből. E lenyűgöző sebességű démon beltérben 100 cm-re, kültérben 140 cm magasságra nő. Ez a növény a vetőmagtól a betakarításig mindössze 70-75 nap alatt robbanásszerű hozamot eredményez, akár 600g/m2-ig is, a THC-tartalma pedig 20% feletti. Merülj el az isteni öröm finom álmába az egyetlen Dos Si Dos Auto™-val, az autovirazóval, amely lehetővé teszi, hogy túllépjünk a valóságon.

Dos Si Dos Auto Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Dos Si Dos x BF Super Auto #1
Aktív erős bódulat
800 gr/m˛
600 gr/m˛
70 - 75
100cm
140cm
KÖZEPES
65%
35%
NAGYRÉSZT INDICA
Citromgyümölcs, édes
Habcsókpite
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Dos Si Dos x BF Super Auto #1
Aktív erős bódulat
800 gr/m˛
600 gr/m˛
70 - 75
100cm
140cm
KÖZEPES
65%
35%
NAGYRÉSZT INDICA
Citromgyümölcs, édes
Habcsókpite

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el