LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Dr Grinspoon
Dr Grinspoon 1Dr Grinspoon 2Dr Grinspoon 3Dr Grinspoon 4Dr Grinspoon 5
Dr Grinspoon 6Dr Grinspoon 7Dr Grinspoon 8Dr Grinspoon 9Dr Grinspoon 10

DR GRINSPOON STRAIN

NE HAGYD KI EZT A NAGY BECSBEN TARTOTT, TISZTA SATIVA éLMéNYT NYúJTó KLASSZIKUST!

 
RATING
Heirloom Sativa Strain
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET
  • Sajnáljuk, ez a mag jelenleg nem kapható.
  • Szeretné, ha e-mail-ben értesítenénk, amikor ez a mag ismét raktáron van?

Dr Grinspoon Kannabiszmagok

Ez a fajtatiszta sativa példaképünk, a fű legalizálásáért küzdő, számos könyvet jegyző híres pszichiáter, Dr. Lester Grinspoon után kapta a nevét. Ez a nyúlánk növény aránylag hosszan virágzik. Vékony száron ülő, kompakt, THC-kristályréteggel borított zöld és vörösesbarna színű érett bugái olyanok, mintha gyöngyök lennének. A rügyek sumac és citromillatot árasztanak, füstjük vékony és csípős, citrusos–trópusi gyümölcsös aromával. A Dr. Grinspoon erős, hosszan tartó, energetikus és felemelő szellemi élményt nyújt. Igazi csúcsminőségű, old school sativa.
100% SativaMi a legjobb hőmérséklet a Dr Grinspoon kannabisz magok csíráztatásához?
A Dr Grinspoon kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Dr Grinspoon Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Heirloom Sativa Strain
Koncentrált, beszédes, agyi, tartós, energikus
450 gr/plant
350 gr/m˛
90 - 95
NOVEMBER
2nd-3rd week
140/160cm
140-160cm
160-180cm
Magas
100%
100% Sativa
Méz, fenyő, gazdag, földes
Szömörce, citrom, savanykás, trópusi gyümölcs
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Heirloom Sativa Strain
Koncentrált, beszédes, agyi, tartós, energikus
450 gr/plant
350 gr/m˛
90 - 95
NOVEMBER
2nd-3rd week
140/160cm
140-160cm
160-180cm
Magas
100%
100% Sativa
Méz, fenyő, gazdag, földes
Szömörce, citrom, savanykás, trópusi gyümölcs

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el