LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
G13 Haze
G13 Haze 1G13 Haze 2G13 Haze 3G13 Haze 4G13 Haze 5
G13 Haze 6G13 Haze 7G13 Haze 8G13 Haze 9

G13 HAZE STRAIN

TAPASZTALD MEG EZT AZ éDES íZű FELEMELő KUPAGYőZTEST, MELYET AZ EGYEDüLáLLó G13-BóL FEJLESZTETTüNK KI

Cup Winner
RATING
G13 x Hawaiian Sativa
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

G13 Haze Kannabiszmagok

A G13-as legendát kedvenc sativánkkal keresztezve sikerült egy még magasabb szintet megugranunk. Az ebből a házasításból származó növény különlegesen sűrű virágszerkezetével és intenzív gyantakiválasztásával hívja fel magára a figyelmet. Annak ellenére, hogy dominánsan sativa, a G13 Haze közepesen magas és kompakt lesz, ezért SOG és ScrOG kultúrákban is könnyen termeszthető. Nem elég, hogy bő hozammal és magas THC-tartalommal ajándékoz meg, de a G13 Haze füstje is megér egy misét. Az intenzív aroma, a gyümölcsös–fűszeres íz felemelő szellemi élménnyel társul.A G13 Haze Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm G13 Haze törzse az 80% Sativa 20% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a G13 Haze fajta magjaimat?
A G13 Haze magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a G13 Haze fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a G13 Haze kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a G13 Haze magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a G13 Haze magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a G13 Haze kannabisz magok csíráztatásához?
A G13 Haze kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

G13 Haze Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
G13 x Hawaiian Sativa
Erőteljes, kreativitásnövelő, felemelő, élénkítő, agyi
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
65 - 70
OKTÓBER
2nd-3rd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
KÖZEPES
20%
80%
Indica/Sativa
Édes cukorkák, trópusi gyümölcskoktél, citrus
Gyümölcsös, fűszeres
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
G13 x Hawaiian Sativa
Erőteljes, kreativitásnövelő, felemelő, élénkítő, agyi
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
65 - 70
OKTÓBER
2nd-3rd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
KÖZEPES
20%
80%
Indica/Sativa
Édes cukorkák, trópusi gyümölcskoktél, citrus
Gyümölcsös, fűszeres

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el