G13 HAZE STRAIN
TAPASZTALD MEG EZT AZ éDES íZű FELEMELő KUPAGYőZTEST, MELYET AZ EGYEDüLáLLó G13-BóL FEJLESZTETTüNK KI
G13 Haze Kannabiszmagok
A G13-as legendát kedvenc sativánkkal keresztezve sikerült egy még magasabb szintet megugranunk. Az ebből a házasításból származó növény különlegesen sűrű virágszerkezetével és intenzív gyantakiválasztásával hívja fel magára a figyelmet. Annak ellenére, hogy dominánsan sativa, a G13 Haze közepesen magas és kompakt lesz, ezért SOG és ScrOG kultúrákban is könnyen termeszthető. Nem elég, hogy bő hozammal és magas THC-tartalommal ajándékoz meg, de a G13 Haze füstje is megér egy misét. Az intenzív aroma, a gyümölcsös–fűszeres íz felemelő szellemi élménnyel társul.
A G13 Haze Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm G13 Haze törzse az 80% Sativa 20% Indica
Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a G13 Haze fajta magjaimat?
A G13 Haze magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.
Mi a legjobb módszer a G13 Haze fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a G13 Haze kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a G13 Haze magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a G13 Haze magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.
Mi a legjobb hőmérséklet a G13 Haze kannabisz magok csíráztatásához?
A G13 Haze kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.