G13 HAZE - REGULAR STRAIN
Tapasztald meg ezt az édes ízű, felemelő kupagyőztest, melyet az egyedülálló G13-ból fejlesztettünk ki
G13 Haze - Regular Kannabiszmagok
Misztikus G13-as legendánkat kedvenc hawaii sativánkkal a klasszikus Skunk#1-gyel keresztezve új magasságokba jutottunk. Így született meg a Barney’s Farm híres-nevezetes G13 Haze változata. Ez a jófajta növény a hatások teljes spektrumát felvonultatja, a minden porcikára kiterjedő betépéstől a pszichedelikus sativa-élményekig. Márpedig ez a kombináció egyszerre ütős, mennyei és felejthetetlen. A G13 Haze viszonylag nagyra nő, kivételesen sok virágot hoz és tetemes mennyiségű gyantát termel.
A G13 Haze - Regular Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm G13 Haze - Regular törzse az 65% Sativa 35% Indica
Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a G13 Haze - Regular fajta magjaimat?
A G13 Haze - Regular magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.
Mi a legjobb módszer a G13 Haze - Regular fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a G13 Haze - Regular kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a G13 Haze - Regular magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a G13 Haze - Regular magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.
Mi a legjobb hőmérséklet a G13 Haze - Regular kannabisz magok csíráztatásához?
A G13 Haze - Regular kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.