LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
G13 Haze - Regular
G13 Haze - Regular 1G13 Haze - Regular 2G13 Haze - Regular 3G13 Haze - Regular 4G13 Haze - Regular 5

G13 HAZE - REGULAR STRAIN

TAPASZTALD MEG EZT AZ éDES íZű, FELEMELő KUPAGYőZTEST, MELYET AZ EGYEDüLáLLó G13-BóL FEJLESZTETTüNK KI

 
RATING
G13 x Hawaiian Sativa
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

G13 Haze - Regular Kannabiszmagok

Misztikus G13-as legendánkat kedvenc hawaii sativánkkal a klasszikus Skunk#1-gyel keresztezve új magasságokba jutottunk. Így született meg a Barney’s Farm híres-nevezetes G13 Haze™ változata. Ez a jófajta növény a hatások teljes spektrumát felvonultatja, a minden porcikára kiterjedő betépéstől a pszichedelikus sativa-élményekig. Márpedig ez a kombináció egyszerre ütős, mennyei és felejthetetlen. A G13 Haze™ viszonylag nagyra nő, kivételesen sok virágot hoz és tetemes mennyiségű gyantát termel.

G13 Haze - Regular Kannabiszmagok JELLEMZŐK

HAGYOMÁNYOS
NORMÁL
G13 x Hawaiian Sativa
Pszichedelikus feldobottság, rendkívül energikus, felemelt, eufórikus
450-500
65 - 75
OKTÓBER
3rd-4th week
100-110cm
KÖZEPES
35%
65%
NAGYRÉSZT SATIVA
Zsálya, édes, gyümölcsös
Fűszeres szantálfa, földes, gazdag, pikáns
JELLEMZŐK
HAGYOMÁNYOS
NORMÁL
G13 x Hawaiian Sativa
Pszichedelikus feldobottság, rendkívül energikus, felemelt, eufórikus
450-500
65 - 75
OKTÓBER
3rd-4th week
100-110cm
KÖZEPES
35%
65%
NAGYRÉSZT SATIVA
Zsálya, édes, gyümölcsös
Fűszeres szantálfa, földes, gazdag, pikáns

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el