LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Gary Payton

GARY PAYTON STRAIN

 
RATING
Y Griega Strain x Snowman Strain
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Gary Payton Kannabiszmagok

A Gary Payton törzs, amelyet az amerikai kosárlabda-legenda után neveztek el, többszörös Cannabis Cup győztes és a kannabisz termesztésének művészetének kiváló példája. Ez az egyedi, kissé sativa domináns hibrid a híres Y Griega és Snowman törzsek keresztezése. Nem csak a név teszi különlegessé a Gary Paytont; ez a törzs gyorsan hírnevet szerzett kivételes minőségével, jellegzetes ízprofiljával, nagy terméshozam-potenciáljával és kiegyensúlyozott hatásaival, kiemelkedővé téve a kannabisz közösségben.

 

A rügyek mélyzöld és lila színű szőnyeget alkotnak, bőven meghintve trichomákkal, ami fagyos megjelenést kölcsönöz nekik. A színek feltűnő kontrasztja elbűvölő, utalva a törzs által kínált komplexitásra és mélységre. A fűszeres fűszernövények és a mark áns dízel aromás jegyei, egy csipetnyi édes bogyós alhangokkal, serkentik a szaglás érzékeit, előkészítve a színpadot a következő élményhez.

 

A Gary Payton íze olyan emlékezetes, mint az illata. Amikor a füst vagy a gőz eléri az ízlelőbimbókat, a felhasználók ízek szimfóniájában részesülnek. A földes alhangok kiegészülnek egy fűszeres és édes jegyek keverékével, egy sokoldalú ízvilágot létrehozva, ami kellemesen megmarad. Ez a harmonikus ízkombináció teszi Gary Paytont kedveltté azok körében, akik gazdag és erőteljes ízeket értékelnek.

 

Ami a hatásokat illeti, Gary Payton valóban egyedülálló. Kiegyensúlyozott és boldog érzést nyújt állandó 25% THC tartalommal, ami kielégíti az elme és a test igényeit. Várható egy kezdeti agyi lökés, ami energiaburstot és fokozott koncentrációt biztosít. Fokozatosan ez átalakul egy nyugtató testi magassággá, csökkentve a feszültséget és elősegítve a relaxációt anélkül, hogy túlzott szedációt okozna.

 

A Gary Payton termesztése kifizetődő vállalkozás lehet a termelők számára. Életerős növekedést és ellenállóképességet mutat, jól alkalmazkodik a különböző termesztési körülményekhez. Beltéren 80-90 cm magasságot ér el, kültéren a Gary Payton akár 1,5 méteresre is megnőhet. A növényeket jellemzi erős szerkezetük és hihetetlen terméshozam-potenciáljuk. Bár figyelmet és gondozást igényel, az eredmény bőséges termés magas minőségű rügyekből, akár 700g/m² beltéren és akár 1kg növényenként kültéren, ami megéri a befektetett erőfeszítést. A beltéri virágzási idő 65-70 nap, a kültéri Gary Payton törzsünk pedig október közepére lesz készen.A Gary Payton Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Gary Payton törzse az 55% Sativa 45% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Gary Payton fajta magjaimat?
A Gary Payton magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Gary Payton fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Gary Payton kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Gary Payton magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Gary Payton magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Gary Payton kannabisz magok csíráztatásához?
A Gary Payton kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Gary Payton Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Y Griega Strain x Snowman Strain
1500 gr/plant
600-700 gr/m˛
65 - 70
OKTÓBER
2nd-3rd week
80-90cm
80-110cm
150-180cm
KÖZEPES
45%
55%
NAGYRÉSZT SATIVA
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Y Griega Strain x Snowman Strain
1500 gr/plant
600-700 gr/m˛
65 - 70
OKTÓBER
2nd-3rd week
80-90cm
80-110cm
150-180cm
KÖZEPES
45%
55%
NAGYRÉSZT SATIVA

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el