GELATO #45 STRAIN
KéSZüLJ FEL AZ EGZOTIKUS, TERPéNBEN GAZDAG AROMáK éS KáPRáZATOS SZíNEK LáTVáNYáRA
Gelato #45 Kannabiszmagok
A GELATO #45 a Barney’s Farm laborban végzett szelektív tenyésztés tökéletes példája és kivitelezése. A GELATO #45 szülők, a Sunset Sherbert és a Thin Mint Girl Scout Cookies a kiválasztás után egy gyönyörűen kiegyensúlyozott 60%-os Indica hibridet biztosítottak, amely tökéletes választás mindenféle szintű tapasztalattal rendelkező termelő számára, rendkívül könnyen kezelhető, de nagyon sokoldalú a termesztési technikák széles skáláján. A GELATO #45 rendkívüli, egyedi ízű és kontrasztos aromaprofillal rendelkezik, a földes fenyők, virágok és citrusfélék enyhe jegyeivel, míg a finoman édes aromái a mentás csokifagyira és az édes bogyós gyümölcsökre emlékeztetnek. Beltérben a növény eléri a 100-120 cm-t, mivel a növekedési ideje mindössze 70 nap. A szabadban könnyen megnőhet 2-2,5 méteresre, és október elejére éri el az érettséget. A nagy legyezőlevelek növekedésük során a lime sötét, élénk árnyalataiban és olívazöld színben pompáznak, majd a megfelelő kezekben a virágzás utolsó szakaszában különböző, látványos színekben játszanak: gyönyörű kontrasztos levelek mélylilával, halványuló vörös és narancssárga árnyalatokkal. A sűrű, gömb alakú rügyek folyamatosan duzzadnak, a fedett mélylila cukorlevelek fokozatosan bekeverednek a duzzadt mészzöld gyantamirigyekbe, amelyeket fényes borostyánsárga bibék és ragacsos, gyantaszerű trichómák aranybevonata borít, ahogy egyre fejlődik és érik a növényünk.
40% Sativa 60% Indica
Mi a legjobb hőmérséklet a Gelato #45 kannabisz magok csíráztatásához?
A Gelato #45 kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.