GLUE GELATO AUTO STRAIN
SIMíTSD EL FáJDALMAIDAT EZZEL AZ üTőS NYUGATI PARTI öNVIRáGZó FAJTáVAL
Glue Gelato Auto Kannabiszmagok
Készen állsz, hogy megtapasztald a GLUE GELATO AUTO hatásait? Ez az autovirágzó csoda számos West Coast vonal egyesítésével keletkezett. Teszteld te is a mennyei Glue Gelatót ebben az új minőségében! Gyorsan megtisztít, megnyugtat és tetőtől talpig elvarázsolja az embert. A fenséges érzés az összes porcikát áthatja, elillan minden negatív gondolat, és a helyükbe békés nyugalom költözik. A Glue Gelato ideális kedélyjavító. Beltérben akár 600 gramm/négyzetméteres hozamot is várhatsz, míg kültéren növényenként akár 400 grammnyi csokis jóságot érhetsz el teljesen ideális termesztési körülmények között. Vidd el te is egy menetre bibés bébinket – mindössze 70 nap leforgása alatt bárki gond nélkül kinevelheti. Próbáld ki a Barney’s GLUE GELATO AUTO-ját, ígérjük, hogy nem fogod megbánni!
A Glue Gelato Auto Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Glue Gelato Auto törzse az 40% Sativa 60% Indica
Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Glue Gelato Auto fajta magjaimat?
A Glue Gelato Auto magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.
Mi a legjobb módszer a Glue Gelato Auto fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Glue Gelato Auto kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Glue Gelato Auto magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Glue Gelato Auto magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.
Mi a legjobb hőmérséklet a Glue Gelato Auto kannabisz magok csíráztatásához?
A Glue Gelato Auto kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.