LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
GMO Auto

GMO AUTO STRAIN

 
RATING
GMO Strain x BF Super Auto #1
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

GMO Auto Kannabiszmagok

A GMO Auto egy kiemelkedő kannabisz törzs, tökéletes azok számára, akik intenzív és jól kiegyensúlyozott magas élményt szeretnének megtapasztalni változatos fény ciklusok nélkül. Indica-domináns géneivel és lenyűgöző GMO és BF Super Auto #1 genetikájával, amely erőteljes és ízletes törzset hoz létre, nem meglepő, hogy ezt a törzset a legigényesebb kannabisz rajongók nagyra értékelik. A GMO Autoflower a Barneys Farmtól igazi erőmű és valódi öröm növeszteni.

 

A magtól az aratásig tartó 70-75 napos időtartam alatt akár 600g/m2-t is termelhet beltéren és 200-300g-ot növényenként kívül. Pont tökéletes méretű is, elérve a 90-110cm-t beltéren és 100-130cm-t kívül, ami kiváló választás mind a beltéri, mind a kültéri kertészek számára, akik a termelékenység optimalizálására törekszenek. A GMO az egy distinct aromájáról és ízprofiljáról ismert, erős és dizelszerű illatot termel, amelyet fokhagyma és földes árnyalatokkal dúsítanak. Ez valóban egyedi íz, amely felkelti az érzékeidet és többet kívánsz.

 

A figyelemre méltó 24%-os THC koncentrációval a magas hatás erős és jól kiegyensúlyozott, mélyen nyugtató és megnyugtató hatást fejt ki, ami tökéletes az esti vagy lefekvés előtti időszakokhoz.A GMO Auto Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm GMO Auto törzse az 20% Sativa 80% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a GMO Auto fajta magjaimat?
A GMO Auto magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a GMO Auto fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a GMO Auto kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a GMO Auto magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a GMO Auto magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a GMO Auto kannabisz magok csíráztatásához?
A GMO Auto kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

GMO Auto Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
GMO Strain x BF Super Auto #1
Euforikus, Felemelő
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m˛
70 - 75
90-110cm
100-130cm
KÖZEPES
80%
20%
NAGYRÉSZT INDICA
Dízel, Fokhagyma, Földes
Dízel, Fokhagyma, Földes
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
GMO Strain x BF Super Auto #1
Euforikus, Felemelő
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m˛
70 - 75
90-110cm
100-130cm
KÖZEPES
80%
20%
NAGYRÉSZT INDICA
Dízel, Fokhagyma, Földes
Dízel, Fokhagyma, Földes

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el