LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Gorilla Zkittlez
Gorilla Zkittlez 1Gorilla Zkittlez 2Gorilla Zkittlez 3Gorilla Zkittlez 4Gorilla Zkittlez 5
Gorilla Zkittlez 6Gorilla Zkittlez 7Gorilla Zkittlez 8Gorilla Zkittlez 9Gorilla Zkittlez 10

GORILLA ZKITTLEZ STRAIN

TURBóZD FEL AGYAD éS TESTED A NYUGTATó KANNABINOIDOK FIGYELEMRE MéLTó KAVALKADJáVAL

 
RATING
Gorilla Glue x Zkittlez
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Gorilla Zkittlez Kannabiszmagok

A GG 4 és a Zkittlez elképesztő fúziója megsokszorozza a West Coast genetika eleve gigantikus erejét. Íme, a Barney’s Farm vadonatúj GORILLA ZKITTLEZ fajtája! A 90 napos virágzási időszakot követően valóságos trichoma orgia vár a páciensekre. Az érett „gyümölcsök” leszüretelése feledhetetlen élmény. Ez a kannabisz spektrum indica törzséhez közelebb álló feltörekvő favorit potens és gondolatébresztő gyönyörűség, amelynek csillogó fedőszőreitől mindenki elélvez. 24 százalékos THC-tartalmánál fogva a nyugalom és ellazulás meleg birodalmába juttatja az embert, ahonnan a legszívesebben sosem térne vissza a rideg valóságba. Virágzási szakasza beltéren 8–9 hétig tart, míg a szabadban körülbelül október elejére érik meg a betakarításra. Egy-egy jól gondozott tő kültéren akár 2,5 kilogramm hozamot is produkálhat és 1,7 méter magasra nőhet. Még ma szerezz be te is néhányat a Barney’s Farm GORILLA ZKITTLEZ-ének magjaiból!A Gorilla Zkittlez Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Gorilla Zkittlez törzse az 40% Sativa 60% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Gorilla Zkittlez fajta magjaimat?
A Gorilla Zkittlez magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Gorilla Zkittlez fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Gorilla Zkittlez kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Gorilla Zkittlez magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Gorilla Zkittlez magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Gorilla Zkittlez kannabisz magok csíráztatásához?
A Gorilla Zkittlez kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Gorilla Zkittlez Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Gorilla Glue x Zkittlez
Erőteljes, ellazító, gondolkodásra késztető
2000-2500 gr/plant
700-800 gr/m˛
55 - 65
SZEPTEMBER
3rd-4th week
KÖZEPES
140-170cm
100-140cm
140-180cm
Magas
60%
40%
NAGYRÉSZT INDICA
Gyümölcsös
Gyümölcsös
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Gorilla Glue x Zkittlez
Erőteljes, ellazító, gondolkodásra késztető
2000-2500 gr/plant
700-800 gr/m˛
55 - 65
SZEPTEMBER
3rd-4th week
KÖZEPES
140-170cm
100-140cm
140-180cm
Magas
60%
40%
NAGYRÉSZT INDICA
Gyümölcsös
Gyümölcsös

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el