LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Gorilla Zkittlez Auto
Gorilla Zkittlez Auto 1Gorilla Zkittlez Auto 2Gorilla Zkittlez Auto 3Gorilla Zkittlez Auto 4Gorilla Zkittlez Auto 5
Gorilla Zkittlez Auto 6Gorilla Zkittlez Auto 7Gorilla Zkittlez Auto 8Gorilla Zkittlez Auto 9Gorilla Zkittlez Auto 10

GORILLA ZKITTLEZ AUTO STRAIN

ÉLVEZD A GYüMöLCSíZEK SZIVáRVáNYOS PIKANTéRIáJáT

 
RATING
Gorilla Glue x Zkittlez x BF Super Auto #1
33% OFF
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Gorilla Zkittlez Auto Kannabiszmagok

Kövesd ma Toni13-at, a Barney's Farm hivatalos tenyésztőjét! Nézd meg GORILLA ZKITTLEZ AUTO utolsó növekedési tesztjét - https://cultivandomedicina.com/blog-cultivo-marihuana - https://www.facebook.com/pg/Toni13A/posts/ GORILLA ZKITTLEZ AUTO - A feminizált Cali kollekciónk nagy sikerű tagja megkapta a szuper auto kezelést. Bugyborékold és pezsegd át a napot a GORILLA ZKITTLEZ AUTO segítségével. Az ízlelőbimbóid felrobbannak, amikor először tapasztalod meg a gyümölcsös ízeket. A kezdeti keresztezés után, most újra kereszteztük a Gorilla Glue és Zkittlez fajtákat a BF Super auto #1-gyel, amely további elképesztő erőt és ellenállást adott a kártevők és a stressz ellen, illetve a gyökérzet szerkezete, amely Super auto #1-től származik, az első naptól kezdve élettel telve fejlődik. Ez a hihetetlenül aromás, autovirágzó fajta szó szerint fenyő ízesítésű karácsonyfává alakul mindössze 75 nap alatt, és rengeteg ragyogó, erőteljes virágot hoz létre, amelyeket hatalmas mennyiségű lédús szőrzet borít. A belső térben nevelt növény 80-100 cm végmagasságú és várhatóan átlagosan 420 g/m² termést hoz. Tapasztald meg a "gyilkos" amerikai 'Gorilla Glue and Zkittlez' genetikát, amelyet a Barney's Farm Lab csapata szakszerűen egy elképesztő 20%-os THC tartalmú pakkba csomagolt. Azonban óvakodj az érzékszervi túlterheléstől, mert a GORILLA ZKITTLEZ AUTO gyógyászati ​​hatása egészen izgalmas élmény lehet.A Gorilla Zkittlez Auto Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Gorilla Zkittlez Auto törzse az 25% Sativa 75% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Gorilla Zkittlez Auto fajta magjaimat?
A Gorilla Zkittlez Auto magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Gorilla Zkittlez Auto fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Gorilla Zkittlez Auto kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Gorilla Zkittlez Auto magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Gorilla Zkittlez Auto magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Gorilla Zkittlez Auto kannabisz magok csíráztatásához?
A Gorilla Zkittlez Auto kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Gorilla Zkittlez Auto Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Gorilla Glue x Zkittlez x BF Super Auto #1
Felemelő eufória
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m˛
75 - 80
80-100cm
90-120cm
KÖZEPES
75%
25%
NAGYRÉSZT INDICA
Gyümölcsrobbanás
Nyári gyümölcsök
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Gorilla Glue x Zkittlez x BF Super Auto #1
Felemelő eufória
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m˛
75 - 80
80-100cm
90-120cm
KÖZEPES
75%
25%
NAGYRÉSZT INDICA
Gyümölcsrobbanás
Nyári gyümölcsök

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el