LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Kush Mintz
Kush Mintz 1Kush Mintz 2Kush Mintz 3Kush Mintz 4Kush Mintz 5
Kush Mintz 6Kush Mintz 7Kush Mintz 8Kush Mintz 9Kush Mintz 10

KUSH MINTZ STRAIN

BEMUTATJUK AZ ELKéPESZTő CRITICAL KUSH-UNKAT, AMELYET MOST MINTZ-ZEL KERESZTEZTüNK

 
RATING
Critical Kush x Mintz
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Kush Mintz Kannabiszmagok

KUSH MINTZ™ – a Barneys Farm-tól. A Biscotti Mintz-en végzett szelektív folyamatunk során bevezettünk egy kritikus Kush-fenót, amely szokatlan 30%-os szatíva karakterisztikát mutatott. Ez a mi finom Mintz-ünkkel együtt valami nagyon izgalmasat eredményezett, egy 70%-ban indica domináns növényt, amely katalógusunkban teljesen egyedi, és elképesztő tulajdonságokkal bír. A KUSH MINTZ™ az erőteljes himalájai OG Kush ággal egy rendkívül élénk, erőteljes indica immár 30%-os statív lökettel. A Critical származás miatt ez a keresztezés hatalmas hozamokat hoz bel- és kültéren egyaránt, a kültéri magasság eléri a 2 métert, szupererős és robusztus, hihetetlen hozampotenciállal. A Mintz nem meglepő módon tovább fokozza a híres földes fenyő és édes citrusos Kush aromákat, kávés árnyalatokkal és finom mentás sütiízzel! A KUSH MINTZ™ rendkívül gyantás, tapintásra ragacsos, erős trichóma bevonattal, amely az ismerős világoszöld színeket fedi, és sűrű virágszerkezetéből időnként sötétzöld kontrasztos legyezőlevelek emelkednek ki.

Kush Mintz Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Critical Kush x Mintz
Nyugodt, boldog, felemelő
1500
600-650 gr/m˛
56 - 63
SZEPTEMBER
3rd-4th week
100-110cm
100-110cm
200cm
KÖZEPES
70%
30%
NAGYRÉSZT INDICA
Friss fenyő, kávé enyhe menta felízzel
Földes fenyő, mentás kávé
4
Cool, Hot & Temperate
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Critical Kush x Mintz
Nyugodt, boldog, felemelő
1500
600-650 gr/m˛
56 - 63
SZEPTEMBER
3rd-4th week
100-110cm
100-110cm
200cm
KÖZEPES
70%
30%
NAGYRÉSZT INDICA
Friss fenyő, kávé enyhe menta felízzel
Földes fenyő, mentás kávé
4
Cool, Hot & Temperate

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el