LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Laughing Buddha
Laughing Buddha 1Laughing Buddha 2Laughing Buddha 3Laughing Buddha 4Laughing Buddha 5
Laughing Buddha 6Laughing Buddha 7Laughing Buddha 8Laughing Buddha 9Laughing Buddha 10

LAUGHING BUDDHA STRAIN

HA SZERETED A SATIVA TöRZSEKET, A LAUGHING BUDDHA FAJTáT IMáDNI FOGOD, MIVEL ESETéBEN KéT KLASSZIKUST EGYESíTETTüNK

Cup Winner
RATING
Thai x Jamaican
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Laughing Buddha Kannabiszmagok

A Laughing Buddhá-t egy tájjelegű thai sativa és saját jamaicai hibridünk keresztezésével hoztuk létre. A Laughing Buddha így szinte tisztán sativa típusjegyeket hordoz. Hosszabb virágzási periódusa igazán előnyére válik. A végeredmény ugyanis egy egyméteres növény tele hatalmas, sűrű és nehéz rügyekkel. A virágzási szakasz utolsó három hetében ezért jól fel is kell polcolni az ágait. A Laughing Buddha kellemesen illatos növény, amelynek édeskés aromájába egzotikus gyümölcsök íze vegyül. Hatása energetikus sativa-betépés.A Laughing Buddha Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Laughing Buddha törzse az 80% Sativa 20% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Laughing Buddha fajta magjaimat?
A Laughing Buddha magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Laughing Buddha fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Laughing Buddha kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Laughing Buddha magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Laughing Buddha magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Laughing Buddha kannabisz magok csíráztatásához?
A Laughing Buddha kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Laughing Buddha Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Thai x Jamaican
Koncentrált, produktív, kuncogó, energizáló, kreatív, eufórikus
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
70 - 75
OKTÓBER
3rd-4th week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
KÖZEPES
20%
80%
NAGYRÉSZT SATIVA
Pirított bors, ananász, citrom, gyógynövényes
Friss, édes, egzotikus gyümölcsök
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Thai x Jamaican
Koncentrált, produktív, kuncogó, energizáló, kreatív, eufórikus
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
70 - 75
OKTÓBER
3rd-4th week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
KÖZEPES
20%
80%
NAGYRÉSZT SATIVA
Pirított bors, ananász, citrom, gyógynövényes
Friss, édes, egzotikus gyümölcsök

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el