LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Lemon Tree
Lemon Tree 1Lemon Tree 2Lemon Tree 3Lemon Tree 4Lemon Tree 5
Lemon Tree 6Lemon Tree 7Lemon Tree 8Lemon Tree 9Lemon Tree 10

LEMON TREE STRAIN

AMERIKAI KLASSZIKUSOK DíJNYERTES, CITROMíZű KOMBINáCIóJA

 
RATING
Lemon Skunk x Sour Diesel
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Lemon Tree Kannabiszmagok

LEMON TREE™ a Barney's Farm-tól. A LEMON TREE™ az amerikai klasszikus Lemon Skunk & Sour Diesel díjnyertes kombinációja, amely ínycsiklandóan magas mennyiségű limonént és mircént tartalmaz. Ez a könnyen növekvő, tökéletesen kiegyensúlyozott, 55%-os Indica hibrid jelentős hozamú zamatos, kompakt, fagyos, világoszöld rügyeket eredményez, vastag trichóma bevonattal, friss citrusos aromákat szabadítva fel. Igazi érzékszervi öröm termeszteni. Alacsony feszültségű technikákat alkalmazó beltérben ez a növény viszonylag rövid, mindössze 65-70 napos virágzási időszak után eléri a 90-100 cm végmagasságot, 650g /m2 teljesítménnyel. Ha hosszabb ideig fejlődik a szabadban, a LEMON TREE™ akár a 2 métert is elérheti, növényenként pedig 1,5 kg-ot hozható ki belőle október közepétől végéig. Betakarítás után élvezd a csípős szuper skunk és savanyú citrom aromákat. A magas terpénszint miatt a frissítő éles, citrom és a dízel felhangja hihetetlenül egyedivé teszi ezt a törzset, feldobva és örömtelivé téve bármely napod.

Lemon Tree Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Lemon Skunk x Sour Diesel
Boldog, pihentető, euforikus
1.5kg per plant
600-650 gr/m˛
65 - 70
OKTÓBER
3rd-4th week
90-100cm
150-200cm
KÖZEPES
55%
45%
NAGYRÉSZT INDICA
Friss citrom, trópusi savanyú citrus
Savanyú citrom, szkunkos dízel
Cool, Hot & Temperate
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Lemon Skunk x Sour Diesel
Boldog, pihentető, euforikus
1.5kg per plant
600-650 gr/m˛
65 - 70
OKTÓBER
3rd-4th week
90-100cm
150-200cm
KÖZEPES
55%
45%
NAGYRÉSZT INDICA
Friss citrom, trópusi savanyú citrus
Savanyú citrom, szkunkos dízel
Cool, Hot & Temperate

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el