LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Liberty Haze
Liberty Haze 1Liberty Haze 2Liberty Haze 3Liberty Haze 4Liberty Haze 5
Liberty Haze 6Liberty Haze 7Liberty Haze 8Liberty Haze 9Liberty Haze 10

LIBERTY HAZE STRAIN

IMáDNI FOGOD EZT A KLASSZIKUS KUPAGYőZTES HAZE FAJTáT, AMIBE NéMI FENYőíZű CHEMDAWG-OT IS CSEMPéSZTüNK

Cup Winner
RATING
G13 x ChemDawg 91
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Liberty Haze Kannabiszmagok

A gyorsan (8–9 hét alatt) levirágzó LIBERTY HAZE -ben indica és sativa jellemvonások is felfedezhetők. A közepesen magas, meglehetősen vastag törzsű, nagy, kövér kelyheket fejlesztő növény bel- és kültéren egyaránt kiemelkedően teljesít. A hosszú, sűrű bugák az utolsó három hétben kezdenek el hízni, amikor beindul a gyönyörű, kontrasztos vörös–lila kelyhű rügyek termelése. A LIBERTY HAZE egyszerre élénkít és biztosít azonnali, hosszan tartó felemelő szellemi kielégülést. Jellegzetes, frissítő lime íze és illata van. A laboratóriumi vizsgálatok 25 százalékos THC-tartalmat mutattak ki benne.
60% Sativa 40% IndicaMi a legjobb hőmérséklet a Liberty Haze kannabisz magok csíráztatásához?
A Liberty Haze kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Liberty Haze Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
G13 x ChemDawg 91
Hosszan tartó, nyugodt, csiklandó, kuncogó, eufórikus, kreatív
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
60 - 65
OKTÓBER
1st-2nd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
KÖZEPES
40%
60%
NAGYRÉSZT SATIVA
Fenyő, lime, gyógynövényes
Pézsma, földes, poshadt
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
G13 x ChemDawg 91
Hosszan tartó, nyugodt, csiklandó, kuncogó, eufórikus, kreatív
800 gr/plant
500-600 gr/m˛
60 - 65
OKTÓBER
1st-2nd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
KÖZEPES
40%
60%
NAGYRÉSZT SATIVA
Fenyő, lime, gyógynövényes
Pézsma, földes, poshadt

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el