LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
LSD
LSD 1LSD 2LSD 3LSD 4LSD 5
LSD 6LSD 7LSD 8LSD 9LSD 10

LSD STRAIN

ROBBANJ BE EGY MáSIK DIMENZIóBA A BARNEY’S FARM PSZICHEDELIKUS KLASSZIKUSáVAL

Cup Winner
RATING
Original Skunk #1 x Afghan Indica
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

LSD Kannabiszmagok

Ez a fajta erős trippes hatása miatt kapta az LSD nevet a Barney’s Farm csapatától. Az LSD szívós, a gombás és egyéb betegségeknek ellenálló fajta, amely a legkülönfélébb kultúrákban szépen fejlődik. Könnyen termeszthető, és már a csekély törődést is tetemes, díjnyertes hozammal hálálja meg. Aromája intenzív földes mogyoróíz, émelyítő pézsmaillattal. Az LSD eufóriát okozó, nagyon erős betépéssel ajándékozza meg a szmókereket.A LSD Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm LSD törzse az 30% Sativa 70% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a LSD fajta magjaimat?
A LSD magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a LSD fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a LSD kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a LSD magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a LSD magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a LSD kannabisz magok csíráztatásához?
A LSD kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

LSD Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Original Skunk #1 x Afghan Indica
Közösségi, feldobottság, eufórikus, emelkedett
800 gr/plant
550-650 gr/m˛
60 - 65
OKTÓBER
1st-2nd week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
KÖZEPES
70%
30%
NAGYRÉSZT INDICA
Földes gesztenye, földes citrom, citrus, édes-savanyú
Pézsma, földes-virágos, gyógynövényes, poshadt, pikáns
4
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Original Skunk #1 x Afghan Indica
Közösségi, feldobottság, eufórikus, emelkedett
800 gr/plant
550-650 gr/m˛
60 - 65
OKTÓBER
1st-2nd week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
KÖZEPES
70%
30%
NAGYRÉSZT INDICA
Földes gesztenye, földes citrom, citrus, édes-savanyú
Pézsma, földes-virágos, gyógynövényes, poshadt, pikáns
4

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el