LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
LSD Auto
LSD Auto 1LSD Auto 2LSD Auto 3LSD Auto 4LSD Auto 5
LSD Auto 6LSD Auto 7LSD Auto 8LSD Auto 9LSD Auto 10

LSD AUTO STRAIN

LéPJ A PSZICHEDELIKUS öRöM ORSZáGúTJáRA EZZEL AZ áTDOLGOZOTT, KLASSZIKUS öNVIRáGZó FAJTáVAL

 
RATING
LSD x Super Magnum Auto
33% OFF
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

LSD Auto Kannabiszmagok

Hatalmas öröm számunkra, hogy bejelenthetjük LSD AUTO-nk világra jöttét, amely legendás LSD-nk és egy autovirágzó szörnyeteg édesgyermeke. Akárcsak jó nevű elődje, ez a fajta is irdatlan nagyot üt, és pillanatok alatt egy másik dimenzióba repíti az embert: egyetlen hatalmas, pulzáló pszichedelikus festménnyé varázsolja a rideg valóságot. Kezdőknek semmiképpen sem ajánljuk. Habár az átlagnál potensebb, a termesztése roppant egyszerű, így bárki kipróbálhatja, milyen érzés egy kaleidoszkopikus szupersztrádán száguldani. Szakadj ki te is a térből és az időből az LSD AUTO segítségével!

Az LSD AUTO szabadban történő termesztésekor növényenként akár 400 gramm pézsmaillatú, földes rügyhozamra számíthatsz, a beltéri hozam pedig az igen figyelemre méltó 650 gramm/négyzetméter lehet.A LSD Auto Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm LSD Auto törzse az 30% Sativa 70% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a LSD Auto fajta magjaimat?
A LSD Auto magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a LSD Auto fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a LSD Auto kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a LSD Auto magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a LSD Auto magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a LSD Auto kannabisz magok csíráztatásához?
A LSD Auto kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

LSD Auto Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
LSD x Super Magnum Auto
Közösségi, élénk és pszichedelikus feldobottság, eufória, emelkedett, nyugtató, ellazító
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m˛
65 - 70
80-100cm
100-130cm
KÖZEPES
70%
30%
NAGYRÉSZT INDICA
Földes gesztenye, mangó, citrus, édes-savanyú
Pézsma, földes-virágos, gyógynövényes, poshadt, pikáns
5
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
LSD x Super Magnum Auto
Közösségi, élénk és pszichedelikus feldobottság, eufória, emelkedett, nyugtató, ellazító
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m˛
65 - 70
80-100cm
100-130cm
KÖZEPES
70%
30%
NAGYRÉSZT INDICA
Földes gesztenye, mangó, citrus, édes-savanyú
Pézsma, földes-virágos, gyógynövényes, poshadt, pikáns
5

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el