LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RŐL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Malana Bomb Auto
Malana Bomb Auto 1Malana Bomb Auto 2Malana Bomb Auto 3Malana Bomb Auto 4Malana Bomb Auto 5
Malana Bomb Auto 6Malana Bomb Auto 7Malana Bomb Auto 8Malana Bomb Auto 9Malana Bomb Auto 10

MALANA BOMB AUTO

KAPCSOLóDJON öSSZE AZ INDIAI HIMALáJáVAL, éS TAPASZTALJA MEG A TRANSZCENDENST A MALANA BOMB SEGíTSéGéVEL

 
RATING
Malana Charas Plant x Lowryder #1
VÁLASSZON CSOMAGMÉRETET

MALANA BOMB AUTO™ Kannabiszmagok

A charast szolgáltató Marana az egyik legfontosabb növény a marihuána kultúrában. A pusztítás hindu istenét, Sívát imádó szadhuk szentként tekintenek rá. Az idők folyamán a mi termesztői programunkban is folyamatosan jelen volt. A Malana Bomb™ a Lowryder #1-gyel történt keresztezés eredménye, amely stabilan bő hozamot produkál, és amelynek kövér bugái intenzív fenyőillatot árasztanak és a Himalája ízeit idézik. Mivel vegetációs szakasza mindössze három hét elteltével magától átcsap virágzásba, a Malana Bomb™ alig 60–70 napos korában kész a betakarításra.

Malana Bomb Auto Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
BELTÉRI/KÜLTÉRI
Malana Charas Plant x Lowryder #1
Feldobott, kuncogó, ellazult, álmos
550 gr/m˛
60 - 70
70/90cm
70/90cm
70/90cm
RÖVID
70%
30%
NAGYRÉSZT INDICA
NEM
Himalájai hegyek, édes charas, citrus
Gazdag, fenyő
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
BELTÉRI/KÜLTÉRI
Malana Charas Plant x Lowryder #1
Feldobott, kuncogó, ellazult, álmos
550 gr/m˛
60 - 70
70/90cm
70/90cm
70/90cm
RÖVID
70%
30%
NAGYRÉSZT INDICA
NEM
Himalájai hegyek, édes charas, citrus
Gazdag, fenyő

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el