LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Mimosa EVO
Mimosa EVO 1Mimosa EVO 2Mimosa EVO 3Mimosa EVO 4Mimosa EVO 5
Mimosa EVO 6Mimosa EVO 7Mimosa EVO 8Mimosa EVO 9Mimosa EVO 10

MIMOSA EVO STRAIN

VEGYéL RéSZT EGY VARáZSSZőNYEG-UTAZáSON EZZEL AZ ERőTELJES éS KIEGYENSúLYOZOTT FAJTáVAL, AMELY A CALI KOLLEKCIóNK úJ TERMéKE

 
RATING
Mimosa x Orange Punch
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Mimosa EVO Kannabiszmagok

A MIMOSA EVO Feminizált: Végre megtörtént a régóta várt nyilvánosságra hozatal a Barney's Farm laboratóriumából és jóváhagyási pecsét is került e szörnygenetikán alkalmazott csavarra. Feltámadt a MIMOSA EVO! A híres Emerald Triangle-től származik, amelyet eredetileg a Symbiotic Genetics tenyésztett, most felturbózva a Barney's Fram felbecsülhetetlen Orange Punch-csával. Ez a 60%-ban indika domináns kedvenc roskadozik a glazúros rügyektől és csillagszórású kannabinoidokban és terpénekben gazdag. A termesztők imádni fogják pikáns trópusi citrusos ízét, mely leheletnyi erdei gyümölcs zamattal kíséri az euforikus, mégis nyugtató hatást. A MIMOSA EVO valódi táplálék az agy számára, kellemes lebegő érzéssel kíséri végig a napod. Egy mester keze alatt a THC-szint akár a 30%-ot is elérheti, de a 24–26% több, mint elegendő az egyszerű halandók kényeztetéséhez. A MIMOSA EVO őrült mennyiségű termést hoz, 700g/m2 könnyen elérhető beltérben, ha extra helyet biztosítunk neki, optimális növekedési feltételek mellett. A MIMOSA EVO ideális kültéri termesztésre és még létrára is szükség lehet! A több mint 2 méteres, 220cm-es növekedést október elejére fejezi be, 65+ napos a virágzási periódus után, növényenkénti 2000g-ot meghaladó potenciális hozammal.A Mimosa EVO Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Mimosa EVO törzse az 40% Sativa 60% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Mimosa EVO fajta magjaimat?
A Mimosa EVO magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Mimosa EVO fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Mimosa EVO kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Mimosa EVO magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Mimosa EVO magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Mimosa EVO kannabisz magok csíráztatásához?
A Mimosa EVO kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Mimosa EVO Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Mimosa x Orange Punch
Boldog, felemelő
2000 gr/plant
700-800 gr/m˛
65 - 70
OKTÓBER
3rd-4th week
100-120cm
180-220cm
KÖZEPES
60%
40%
NAGYRÉSZT INDICA
Trópusi citrusos, narancsos íz, leheletnyi erdei gyümölcs zamattal
Gyümölcspuncs és citrusos mandarin aroma
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Mimosa x Orange Punch
Boldog, felemelő
2000 gr/plant
700-800 gr/m˛
65 - 70
OKTÓBER
3rd-4th week
100-120cm
180-220cm
KÖZEPES
60%
40%
NAGYRÉSZT INDICA
Trópusi citrusos, narancsos íz, leheletnyi erdei gyümölcs zamattal
Gyümölcspuncs és citrusos mandarin aroma

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el