LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Mimosa x Orange Punch
Mimosa x Orange Punch 1Mimosa x Orange Punch 2Mimosa x Orange Punch 3Mimosa x Orange Punch 4Mimosa x Orange Punch 5
Mimosa x Orange Punch 6Mimosa x Orange Punch 7Mimosa x Orange Punch 8Mimosa x Orange Punch 9Mimosa x Orange Punch 10

MIMOSA X ORANGE PUNCH STRAIN

A MIMOSA EVOLúCIóJA FOLYTATóDIK! EGY úJ, ROBBANáSVESZéLYES, NARANCSíZű, SZUPER KOMPAKT éRZéS.

 
RATING
Mimosa Evo x Orange Punch
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Mimosa X Orange Punch Kannabiszmagok

MIMOSA X ORANGE PUNCH™ a Barneys Farm-tól. A Mimosa evolúciója ezzel az új robbanásveszélyes, narancsízű, szuper kompakt érzéssel folytatódik, íme egy újabb vadonatúj szuper törzs a Barney's Farm laboratóriumából. Ötletesen létrehozva a híres Orange Punch-nak a 2020-as szenzációs Mimosa Evo-val való óvatos hátkeresztezésével. Ez a további genetikai fúzió elképesztően gyors, csodálatos illatú rügy termelőjét eredményezte; a béta-kariofilén, a linalool és a limonén terpének szenzációs citrusszerű, mandarin-cukorkás édes aromát teremtenek. Ez a keresztezés a Mimosa Evo-hoz képest rendkívül kompakt növényt eredményezett, amely mégis képes megőrizni a megdöbbentően magas hozamot. Cali kollekciónk kétségtelenül egyik legszínesebb kiadása, a mellékelt fotók a BF Lab végső betakarítási értékeléséből származnak, és ezen elegáns növény mély lila színátmeneteit mutatják be. Ilyen szépség ritkán látható a növényvilágban, valódi esztétikai csemege még a legtapasztaltabb termelő számára is. Ez a bajnok rendkívüli öröm lesz, egy nagyon erős növény, amely több nagy, sűrű, rendkívül gyantás és nehéz rügyet termel. Élénk narancssárga bugák borítják, amelyek csöpögnek a trichómáktól. A tesztelés során úgy jellemezték mint a beltéri kultivátor álmát! Csak 55–60 napos gyors virágzási időszak, 700 g/m2 betakarítással. A szabadban ideális körülmények között a MIMOSA X ORANGE PUNCH™ eléri az 1,5–1,8 méteres magasságot és a 1,5 kg-ot meghaladó hatalmas, nagyon kompakt, kiváló és finom kannabisz-termést. A betakarítás idején ennek a törzsnek az élvezete még magasabb szintre emelkedik, hiszen a sűrű nehéz rügyeket rendkívül könnyű manikűrözni, és az egyre növekvő finom citrusos, cukorkás narancsaromák életre kelnek. A THC szintet hihetetlen 30%-ra tesztelték.

Mimosa X Orange Punch Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Mimosa Evo x Orange Punch
Euforikus, boldog, emelkedett
1.5 kg per plant
700 gr/m˛
55 - 60
SZEPTEMBER
3rd-4th week
70-80cm
150-180cm
KÖZEPES
65%
35%
NAGYRÉSZT INDICA
Citrusos cukorka, narancs
Édes, mandarin-felhangokkal
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Mimosa Evo x Orange Punch
Euforikus, boldog, emelkedett
1.5 kg per plant
700 gr/m˛
55 - 60
SZEPTEMBER
3rd-4th week
70-80cm
150-180cm
KÖZEPES
65%
35%
NAGYRÉSZT INDICA
Citrusos cukorka, narancs
Édes, mandarin-felhangokkal

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el