LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Mimosa x Orange Punch Auto
Mimosa x Orange Punch Auto 1Mimosa x Orange Punch Auto 2Mimosa x Orange Punch Auto 3Mimosa x Orange Punch Auto 4Mimosa x Orange Punch Auto 5
Mimosa x Orange Punch Auto 6Mimosa x Orange Punch Auto 7Mimosa x Orange Punch Auto 8Mimosa x Orange Punch Auto 9Mimosa x Orange Punch Auto 10

MIMOSA X ORANGE PUNCH AUTO STRAIN

A MIMóZA EVOLúCIóJA FOLYTATóDIK

 
RATING
Mimosa Evo x Orange Punch x BF Super Auto #1
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Mimosa X Orange Punch Auto Kannabiszmagok

A Mimosa evolúciója folytatódik ezzel az új, automatikusan virágzó, narancs ízű szuperkompakt szenzációval, a MIMOSA X ORANGE PUNCH AUTO. Kezdetben a híres Orange Punchunk és a 2020-as Mimosa Evo jelenséggel való finom keresztezéséből jött létre, a laboratórium pedig ismét fejlődött, bemutatva a BF Super Auto #-t. 1. A nőiesített változathoz hasonlóan a lila és a kontrasztos sötét olívazöld mély színátmenetei feltűnő és gyönyörű növényt hoznak létre, míg a béta-kariofilén, linalool és limonén terpének szenzációs citrusszerű, mandarin-cukorka édes aromát hoznak létre. A MIMOSA X ORANGE PUNCH AUTO egy kompakt és nagyon masszív növény, amely több nagy, sűrű, erősen gyantás és nehéz bimbót hoz létre, amelyeket élénk narancssárga pisztolyok borítanak, amelyekben csak úgy csöpögnek a trichomák. Csak 65-75 napos gyors virágzásra számíthat, beltéri betakarítás esetén akár 500 g/m2-ig. A THC-t hihetetlen, 21-23%-kal tesztelték kültéren, ideális körülmények között. A MIMOSA X ORANGE PUNCH AUTO 1,2 méteres magasságot ér el, és több mint 700 g/m2 hatalmas, nagyon kompakt kólát készít. Szüretkor ennek a fajtának az élvezete egy fokkal feljebb emelkedik, a sűrű, nehéz bimbók rendkívül könnyen manikűrözhetők, és az egyre erősödő, finom citrusos cukorka narancs aromák megtöltik a levegőt.A Mimosa x Orange Punch Auto Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Mimosa x Orange Punch Auto törzse az 40% Sativa 60% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Mimosa x Orange Punch Auto fajta magjaimat?
A Mimosa x Orange Punch Auto magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Mimosa x Orange Punch Auto fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Mimosa x Orange Punch Auto kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Mimosa x Orange Punch Auto magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Mimosa x Orange Punch Auto magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Mimosa x Orange Punch Auto kannabisz magok csíráztatásához?
A Mimosa x Orange Punch Auto kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Mimosa X Orange Punch Auto Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Mimosa Evo x Orange Punch x BF Super Auto #1
Kreativitás, ösztönzés, boldogság
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m˛
65 - 70
80-100cm
100-140cm
RÖVID
60%
40%
NAGYRÉSZT INDICA
Citrus cukorka narancs
Édes mandarin árnyalatokkal
4
Cool, Hot & Temperate
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Mimosa Evo x Orange Punch x BF Super Auto #1
Kreativitás, ösztönzés, boldogság
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m˛
65 - 70
80-100cm
100-140cm
RÖVID
60%
40%
NAGYRÉSZT INDICA
Citrus cukorka narancs
Édes mandarin árnyalatokkal
4
Cool, Hot & Temperate

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el