LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
BUY 10 SEEDS GET 10 FREE Moby Dick

MOBY DICK

ARASS BáLNáNYI ADAGOT EBBőL A RéGI KLASSZIKUSBóL, AMELY MIND HATáSáBAN, MIND HOZAMáBAN IGAZI SZöRNYETEG

 
RATING
G13 HAZE x WHITE WIDOW
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

MOBY DICK™ Kannabiszmagok

Ez a kevéssé ismert gyöngyszem különösen népszerűnek bizonyult az új termesztők és a szakértők körében egyaránt, döbbenetesen bőséges termésének köszönhetően. Készülj fel egy találkozásra a kannabisz-törzsek King Dongjával - Moby Dick-kel. A kiemelkedő hozamú White Widow és a Haze gondos egyesítése csak egyet jelenthet: 700g/m2 feletti lélegzetelállító termést, amelyet mindenki könnyen elérhet. Derűs, hosszan tartó hatás. Mit várhatsz még egy kannabisz törzstől? Ez a fajta gyorsan a kreativitás és a produktivitás világába katapultál, állandó energiát biztosítva a nap folyamán, anélkül, hogy befárasztana. THC-tartalma 27%. Ez a Moby Dick. És ezért olyan sok termesztő kifejezett kedvence. A 70 napos virágzási időszak tovább növeli e világbajnok törzs vonzerejét. A szabadban október első hetére befejezi virágzási ciklusát. A termelők imádják édes vaníliaillatát és garantált, lenyűgöző hozamát. Megtartjuk.

Moby Dick Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
G13 HAZE x WHITE WIDOW
Kreatív, energizáló euforikus hatás
1.5-2kg per plant
700 gr/m˛
63 - 70
OKTÓBER
3rd-4th week
120-140cm
250 - 350cm
Magas
25%
75%
NAGYRÉSZT SATIVA
Citrus, fűszeres fenyő és vanília
Citrom, fűszeres fenyő és vanília felhangokkal
FORRÓ ÉS MÉRSÉKELT
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
G13 HAZE x WHITE WIDOW
Kreatív, energizáló euforikus hatás
1.5-2kg per plant
700 gr/m˛
63 - 70
OKTÓBER
3rd-4th week
120-140cm
250 - 350cm
Magas
25%
75%
NAGYRÉSZT SATIVA
Citrus, fűszeres fenyő és vanília
Citrom, fűszeres fenyő és vanília felhangokkal
FORRÓ ÉS MÉRSÉKELT

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el