LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Moby Dick Auto

MOBY DICK AUTO STRAIN

MOBY DICK MOST KERESZTEZVE A BF SUPER AUTO #1-üNKKEL

 
RATING
Moby Dick x BF Super Auto #1
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Moby Dick Auto Kannabiszmagok

A Barney's Farm által kreált Moby Dick a White Widow nevű törzs felhasználásával készült, amely az elmúlt két évtizedben a világ egyik legnépszerűbb törzse, majd a kupagyőztes G13 Haze-zel keresztezték. A Barney's Farm által szakszerűen összeolvasztott, két legendás törzset felvonultató MOBY DICK ismét fejlődött, most keresztezve a BF Super Auto #1-gyel. Az egyik legnagyobb hozamú szülőkkel rendelkezni csak egy dolgot jelenthet. Lélegzetelállító termelés, erős, robusztus és tökéletesen kiegyensúlyozott genetika, amely egy rendkívül penészálló Sativa domináns erőművet hozott létre. A Moby Dick Auto verziónk immár kompaktabb, rövidebb autovirágzási ciklussal, de termelési képességei, teljesítménye és ízei keveset veszítettek. A terpinolénnel, β-mircénnel, β-kariofilénnel és limonénnel rendelkező összetett terpénprofil, hogy csak néhányat említsünk, nosztalgikus aromákat hoz létre a savanyú citrom, a haze, valamint a fűszeres fenyő tömjénes és a vanília finom illatával.
70% Sativa 30% IndicaMi a legjobb hőmérséklet a Moby Dick Auto kannabisz magok csíráztatásához?
A Moby Dick Auto kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Moby Dick Auto Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Moby Dick x BF Super Auto #1
Felemelő, energikus, csevegős hatás
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m˛
65 - 70
90-110cm
100-130cm
KÖZEPES
30%
70%
NAGYRÉSZT SATIVA
Földes, édes citrusos, fenyő
Savanyú citrom, haze, csípős fenyőtömjén és vanília finom jegyei
3
Cool, Hot & Temperate
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
ÖNVIRÁGZÓ
Moby Dick x BF Super Auto #1
Felemelő, energikus, csevegős hatás
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m˛
65 - 70
90-110cm
100-130cm
KÖZEPES
30%
70%
NAGYRÉSZT SATIVA
Földes, édes citrusos, fenyő
Savanyú citrom, haze, csípős fenyőtömjén és vanília finom jegyei
3
Cool, Hot & Temperate

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el