LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Orange Sherbert
Orange Sherbert 1Orange Sherbert 2Orange Sherbert 3Orange Sherbert 4Orange Sherbert 5
Orange Sherbert 6Orange Sherbert 7Orange Sherbert 8Orange Sherbert 9Orange Sherbert 10

ORANGE SHERBERT STRAIN

KóSTOLD MEG E KIVáLó KLASSZIKUS éDES, KRéMES, NARANCSíZű RüGYEIT

 
RATING
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

Orange Sherbert Kannabiszmagok

Az Orange Sherbert egy erőteljes és élénkítő Indica domináns hibrid, melyet mámorító és ínycsiklandó hatások jellemeznek. Ez egy amerikai törzs, amely egyesíti az Orange Cream, Purple Urkle és a Cherry Pie tulajdonságait egy csodálatos édes-narancsos ízű növényben. A legcsodálatosabb sűrű narancssárga és lila virágokat hozza egy elképzelhetően kiemelkedő, hihetetlenül mély narancs ízzel. Kifejezetten relaxáló indica hatása a testet és az elmét nyugodt chill állapotban hagyja. Ezt a növényt a legegyszerűbb megtermeszteni. A növények 1,3 méterre nőnek és csodálatos virágokat hoznak létre, amit az oldalágak is megtámogatnak a virágzás utolsó néhány hetében.A Orange Sherbert Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Orange Sherbert törzse az 20% Sativa 80% Indica

Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Orange Sherbert fajta magjaimat?
A Orange Sherbert magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.

Mi a legjobb módszer a Orange Sherbert fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Orange Sherbert kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Orange Sherbert magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Orange Sherbert magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.

Mi a legjobb hőmérséklet a Orange Sherbert kannabisz magok csíráztatásához?
A Orange Sherbert kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.

Orange Sherbert Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
Ellazító, ejtőző
800 gr/plant
550-650 gr/m˛
60 - 70
OKTÓBER
1st-2nd week
100-110cm
120-150cm
KÖZEPES
80%
20%
NAGYRÉSZT INDICA
Cukorka, narancs
Narancs
4
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
Ellazító, ejtőző
800 gr/plant
550-650 gr/m˛
60 - 70
OKTÓBER
1st-2nd week
100-110cm
120-150cm
KÖZEPES
80%
20%
NAGYRÉSZT INDICA
Cukorka, narancs
Narancs
4

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el