LEGTöBBET ELADOTT ÚJDONSáGOK MAGAS CBD-TARTALMÚ TÖRZSEK FEMINIZÁLT MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK KIEGÉSZÍTŐK
FŐOLDAL A BARNEYS-RÓL BARNEYS FARM BEMUTATO ÜGYFELSZOLGáLAT TESZTEK KANNABISZMAG-KOLLEKCIÓK FEMINIZÁLT MAGOK HAGYOMÁNYOS MAGOK ÖNVIRÁGZÓ MAGOK BARNEY'S KIEGÉSZÍTŐK
Orange Sherbert
Orange Sherbert 1Orange Sherbert 2Orange Sherbert 3Orange Sherbert 4Orange Sherbert 5
Orange Sherbert 6Orange Sherbert 7Orange Sherbert 8Orange Sherbert 9Orange Sherbert 10

ORANGE SHERBERT STRAIN

KóSTOLD MEG E KIVáLó KLASSZIKUS éDES, KRéMES, NARANCSíZű RüGYEIT

 
RATING
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
VÁLASSZ CSOMAGMÉRETET

ORANGE SHERBERT™ Kannabiszmagok

Az Orange Sherbert egy erőteljes és élénkítő Indica domináns hibrid, melyet mámorító és ínycsiklandó hatások jellemeznek. Ez egy amerikai törzs, amely egyesíti az Orange Cream, Purple Urkle és a Cherry Pie tulajdonságait egy csodálatos édes-narancsos ízű növényben. A legcsodálatosabb sűrű narancssárga és lila virágokat hozza egy elképzelhetően kiemelkedő, hihetetlenül mély narancs ízzel. Kifejezetten relaxáló indica hatása a testet és az elmét nyugodt chill állapotban hagyja. Ezt a növényt a legegyszerűbb megtermeszteni. A növények 1,3 méterre nőnek és csodálatos virágokat hoznak létre, amit az oldalágak is megtámogatnak a virágzás utolsó néhány hetében.

Orange Sherbert Kannabiszmagok JELLEMZŐK

FEMINIZÁLT
NORMÁL
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
Ellazító, ejtőző
700
650 gr/m˛
60 - 70
SZEPTEMBER
3rd-4th week
100cm
130cm
KÖZEPES
80%
20%
NAGYRÉSZT INDICA
Cukorka, narancs
Narancs
4
JELLEMZŐK
FEMINIZÁLT
NORMÁL
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
Ellazító, ejtőző
700
650 gr/m˛
60 - 70
SZEPTEMBER
3rd-4th week
100cm
130cm
KÖZEPES
80%
20%
NAGYRÉSZT INDICA
Cukorka, narancs
Narancs
4

Kizárólagos hozzáférés csak felnőtteknek 18 éves vagy annál idősebb emberek számára fenntartott tartalom, a barneysfarm.com-ra való belépés kizárólag a felnőtt korosztály számára engedélyezett. Hollandiában a nagykorúság korhatára 18 év, ellenőrizze a helyi törvényeket és tartsa be azokat. Marihuánamagjainkat csak azzal a feltétellel szállítjuk, hogy azok használata nem ütközik a helyi törvényekbe. Az ügyfeleknek tisztában kell lenniük azzal, hogy bizonyos országokban a kannabiszmagok tiltólistán vannak. A Barney’s Farm ezen magokat azzal a feltétellel bocsátja rendelkezésre, hogy azokat nem viszik ilyen országokba. Aki így cselekszik, saját maga felel a cselekedeteiért, és a Barney’s Farm az erre vonatkozó felelősséget elutasítja. Internetes áruházunk a holland jogszabályoknak megfelelően működik. A magokat szigorúan szuvenír, tárolás és genetikai állagmegőrzés céljából értékesítjük. Általános jogi nyilatkozat: A csíráztatás a legtöbb országban illegális, kérjük, ellenőrizze országának törvényeit a magokra, kellékekre, és a kannabiszkultúrához kapcsolódó egyéb termékekre vonatkozóan.

Belépek, betöltöttem a 18. életévemetNem fogadom el