ORANGE SHERBERT STRAIN
KóSTOLD MEG E KIVáLó KLASSZIKUS éDES, KRéMES, NARANCSíZű RüGYEIT
Orange Sherbert Kannabiszmagok
Az Orange Sherbert egy erőteljes és élénkítő Indica domináns hibrid, melyet mámorító és ínycsiklandó hatások jellemeznek. Ez egy amerikai törzs, amely egyesíti az Orange Cream, Purple Urkle és a Cherry Pie tulajdonságait egy csodálatos édes-narancsos ízű növényben. A legcsodálatosabb sűrű narancssárga és lila virágokat hozza egy elképzelhetően kiemelkedő, hihetetlenül mély narancs ízzel. Kifejezetten relaxáló indica hatása a testet és az elmét nyugodt chill állapotban hagyja. Ezt a növényt a legegyszerűbb megtermeszteni. A növények 1,3 méterre nőnek és csodálatos virágokat hoznak létre, amit az oldalágak is megtámogatnak a virágzás utolsó néhány hetében.
A Orange Sherbert Indica vagy Sativa?
A Barneys Farm Orange Sherbert törzse az 20% Sativa 80% Indica
Mi a legjobb módja annak, hogy tároljam a Orange Sherbert fajta magjaimat?
A Orange Sherbert magok megfelelő tárolása érdekében ajánlott hűvös és sötét helyen tartani őket egy légmentesen záródó edényben, lehetőleg hűtőszekrényben, megfelelő címkézéssel és dátumozással, elkerülve a fagyasztást.
Mi a legjobb módszer a Orange Sherbert fajta magjainak csíráztatására?
Számos technika létezik a Orange Sherbert kannabiszmagok csíráztatására, ha a helyi szabályozások ezt engedik. A papírtörlős módszer egy általános eljárás, amikor a Orange Sherbert magokat nedves papírtörlőre helyezik, majd egy másik nedves papírtörlővel lefedik, hogy nedvesen tartsák őket. Ezt követően tartsd a papírtörlőt meleg, sötét helyen, és naponta ellenőrizd, hogy nedves maradjon. Amikor a Orange Sherbert magok kicsíráztak, óvatosan ültesd őket talajba vagy más hasonló növekedési közegbe.
Mi a legjobb hőmérséklet a Orange Sherbert kannabisz magok csíráztatásához?
A Orange Sherbert kannabisz magok 70°F-90°F (21°C-32°C) hőmérsékleten csíráznak. A 70°F (21°C) alatti és a 90°F (32°C) feletti hőmérsékletek megakadályozhatják vagy károsíthatják az egészséges csírázást. Az alacsony hőmérsékletek késleltethetik vagy akár meg is állíthatják a csírázást. A magas hőmérsékletek gyenge csírázást, törpe növekedést vagy lassú növekedést okozhatnak, emellett növelik a kicsírázott növények kiszáradásának lehetőségét.